Futbol Gaziantep FK - Beşiktaş maçında çok konuşulacak karar! N'Koudou kırmızı kart görmeli miydi?
Paylaş
Gaziantep FK - Beşiktaş maçında çok konuşulacak karar! N'Koudou kırmızı kart görmeli miydi?

Süper Lig'de 14. hafta maçında Beşiktaş, Gaziantep FK'ya konuk oluyor. Maçın ilk yarısı golsüz sona ererken hakem Atilla Karaoğlan'ın VAR'a gidip kararını değiştirmediği bir pozisyon şimdiden çok konuşulmaya başlandı.

 

Gaziantep FK - Beşiktaş maçında Kevin N'Koudou ile Kitsiou arasında yaşanan pozisyonda maç daha bitmeden gündeme oturdu. N'Koudou ikili mücadeleye girdiği rakibi Kitsiou'ya kafa attı veya kafa atma teşebbüsünde bulundu.

Haberin Devamı

Hakem Atilla Karaoğlan'ın sarı kartına başvurması üzerine VAR'dan izleme çağrısı yapıldı. Karaoğlan, pozisyonu izledi ve kararını değiştirmeyerek sarı kartla devam etti.

Sosyal medyada ise adeta infial oldu. Genel kanı, N'Koudou'nun kırmızı kart görmesi gerektiği yönünde.

Pozisyon maçtan sonra hafta boyu gündemde kalacak gibi görünüyor.

Pozisyona ilk etapta gelen yorumlar ise şöyle:

Rıdvan Dilmen: Atilla Karaoğlan atmadı değil. Atamaz. N'Koudou'nun pozisyonunda tartışmalık bir durum yok. Atiba bile 'Eyvah!' dedi vücut diliyle ama hakem diyemedi

Erman Toroğlu: Bu kadar senelik futbol hayatımda, bu kadar senelik hakemlik hayatımda ben böyle bir şeyi ilk defa görüyorum. Topa dalarsın adama gelir gelmez, kafaya çıkarken dirseğin gelir, hepsi tamam 10 tane Beşiktaşlı futbolcuya gösterelim bir tanesi sarı demez.

Haberin Devamı

Ahmet Çakar: Hakem Atilla Karaoğlan'ın Beşiktaşlı N’Koudou'yu oyundan atmaması hata değil, kasıttır. VAR davetine rağmen kırmızı kart vermemesi, kendisine takılan FIFA kokartının rezilce diyetidir.

Nihat Kahveci: N'Koudou’nun pozisyonu net kırmızı kart. Kafa atmaya da kırmızı kart çıkmayacaksa...