Futbol Gerçek bir lider Dusan Tadic
Paylaş
Gerçek bir lider Dusan Tadic

Karagümrük galibiyetini getiren Dusan Tadic, saha içinde orkestra şefi gibi takımı yönlendirip attığı gollerle skor yükünü de çekiyor.

Fenerbahçe'de Tadic fırtınası esiyor. 35 yaşındaki Sırp yıldızın oyun zekası, saha içindeki orkestra şefi rolü ve attığı goller sarı-lacivertlilere hayat veriyor. Karagümrük karşısında 1’i penaltıdan 2 gol atarak galibiyette önemli rol oynayan Tadic, Fenerbahçe’nin ligde son 4 golüne imza atan isim oldu.

Haberin Devamı

Deneyimli hücumcu, Trabzonspor maçında da takımın iki golünü atmıştı. Tadic, en son 4.5 yıl önce Ajax, formasıyla iki iç saha maçında 2’şer gol atmayı başarmıştı. Takım arkadaşlarıyla uyumu ve oyundan çıkarken bile takıma direktifler veren Tadic, İsmail Kartal’ın sahadaki lideri konumunda. Taraftarlara seslenen Tadic, “İyi oynamadık ama kazanmayı bildik. Yeni bir galibiyet serisiyle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

İRFAN CAN’DAN DESTEK ÇAĞRISI

Bu sezon gösterdiği performans ile taraftarın da sevgilisi olan İrfan Can Kahveci, “Taraftarımızın desteği ile şampiyon olacağız. Kötü maçımız, kaybettiğimiz maçlar olabilir ama destek sürmeli. Eksikler de takıma döndükten sonra daha iyi olacağız” dedi. İrfan bu sezon 13 lig maçında 5 gol, 3 asist ile 8 gole katkıda bulundu.

Haberin Devamı