Futbol Gol zamanı şimdi
Paylaş
Gol zamanı şimdi

Milli ara bitti, Süper Lig ateşi yeniden yanıyor. Lider Fenerbahçe’nin ardında averajla ikinci sırada olan Galatasaray, sahasında Alanya’yı konuk edecek. Kritik maçta gözler, son üç lig maçını boş geçen Icardi’nin üzerinde olacak.

Süper Lig heyecanı milli aranın ardından yeniden başlıyor. Lider Fenerbahçe’nin ardında averajla ikinci sırada bulunan Galatasaray, sahasında Alanyaspor’u konuk edecek. Saat 19.00’da başlayacak maçı Ali Şansalan yönetecek. Rakibiyle oynadığı son 4 iç saha maçını kazanamayan sarı-kırmızılılar, bu seriye son verip maç fazlasıyla lider olmak istiyor. Kritik mücadelede ise gözler Icardi’nin üzerinde olacak. Gol krallığı yarışında Dzeko ile birlikte zirveyi paylaşan Arjantinli forvet, son 3 lig maçını boş geçmişti. Yıldız oyuncu, Türkiye kariyerinde üst üste 4 maçta gol atamadığı bir dönem yaşamadı. Sakatlığını tamamen atlatan Icardi, ligde evinde oynadığı son 22 maçta yenilmeyen Cim Bom’un en önemli gol silahı olacak.

Haberin Devamı

Cim Bom, bugün kazanırsa lige iç sahada 6’da 6 yaparak başlamış olacak. Sarı-kırmızılılar bu seriyi en son 2004- 2005 sezonunda yakalamıştı.

ICARDİ GÜNDEMDE YOK

Icardi’ye Real Madrid’in talip olduğu öne sürülmüştü. AS gazetesinin Real Madrid muhabiri Manu de Juan, İspanyol ekibinin ocak ayında böyle bir planı olmadığını söyledi. Juan, “Real’de onun profilinde olan bir oyuncu zaten var: Rodrygo. Rodrygo varken, Icardi düşünülmez” dedi.

ASLAN’DA DEĞİŞİM VAKTİ

Okan Buruk, Alanya karşısında orta saha ve hücum hattında değişiklik planlıyor. Torreira’nın yanında Ndombele’yi oynatmayı düşünen genç teknik adam, üç yerli kuralı nedeniyle Barış Alper’e sağ kanatta görev verecek. Kerem’i sola çekecek olan Buruk, forvet arkasında da Mertens’i değerlendirecek. Zaha ile Tete’nin maça yedek soyunması bekleniyor.

Haberin Devamı

BİYONİK ADAM

Kerem Aktürkoğlu, tam bir istikrar abidesi. 2021- 2022 sezonundan beri Galatasaray forması giyen yıldız oyuncu, 112 resmi maçta görev yaptı. 25 yaşındaki futbolcu, bir kez kart cezalısı oldu, bir defa da yedek bekledi. Bu sezon sarı-kırmızılıların tüm maçlarında forma giyen Kerem, 5 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Başarılı oyuncu ayrıca 2021-2022’den beri milli takımın tüm maçlarında görev aldı.

ABDÜLKERİM’E ZAMLI TARİFE

Galatasaray yönetimi, Abdülkerim’e yeni sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor. Sergilediği performansla transfer piyasasının gözdesi haline gelen 29 yaşındaki futbolcunun, maaşında iyileştirmeye gidilecek. Yönetimin, Abdülkerim’e yüzde 50-60 bandında zam yapacağı öğrenildi.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Sarı-kırmızılılar, Alanya maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı. Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda maçın taktiği üzerinde duruldu. Oyuncuların çalışmada bir hayli hırslı oldukları görüldü. k

OKAN BURUK ÜSTÜN

Okan Buruk ile Fatih Tekke, teknik direktörlük kariyerlerinde 3. kez birbirlerine rakip olacak. Buruk, Galatasaray’ın başındayken Tekke’nin takımı İstanbulspor’u iki kez mağlup etmişti.

İKİ İSİM SINIRDA

Galatasaray’da Muslera ile Sanchez, ceza sınırında bulunuyor. İkili, bugün kart görmesi halinde önümüzdeki hafta oynanacak Pendikspor maçında görev yapamayacak.

Haberin Devamı