Futbol 'Gruptan çıkarız'
Paylaş
'Gruptan çıkarız'

Galatasaray, Bayern Münih’e yenilmesine rağmen oynadığı futbolla rakiplerine gözdağı verdi. Teknik direktör Okan Buruk, “Manchester United ve Kopenhag’ı yenerek gruptan çıkacağız” dedi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde çok iyi oynamasına rağmen iki maçta da Bayern Münih’e yenildi. Kopenhag’ın son anda da olsa Manchester United’ı 4-3 yenmesiyle, Danimarka ekibi Galatasaray’ı averajla geçerek grup ikinciliğine oturdu. 4 karşılaşma sonrasında 12 puana ulaşan Bayern Münih gruptan çıkmayı garantiledi.

Haberin Devamı

1 PUAN ALABİLİRDİK

Teknik direktör Okan Buruk karşılaşma sonrasında oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Hepinize teşekkür ediyorum. En azından bir puan alabilirdik ama olmadı. Biz bu gruptan çıkarız. Kalan iki maçı da alacak güçteyiz. Sizlere güveniyorum. Cim Bom, kalan iki maçta Manchester United ve Kopenhag ile oynayacak.

NASIL TUR ATLAR?

Galatasaray, kalan iki maçta Manchester United ve Kopenhag’ı yenerse hiç hesap yapmadan gruptan çıkıyor.

Kopenhag, Bayern Münih’e yenilir, Galatasaray da Manchester United’ı yenerse, son maçta Kopenhag önünde Aslan’a beraberlik yetiyor.

Galatasaray, Manchester United’a yenilirse Kopenhag’ı yenmesi gerekecek. Manchester United’ın da Bayern Münih’e yenilmesini bekleyecek.

Haberin Devamı

Bayern Münih kalan iki maçı kazanırsa Galatasaray’a gruptan çıkmak için iki beraberlik yetecek.

UEFA’YA ŞİKAYET EDİLECEK

Galatasaray, Bayern Münih maçının tartışmalı hakemi Antonio Nobre ve VAR’daki hakemleri UEFA’ya şikayet edecek.