Futbol Güney Kore Portekiz maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Güney Kore Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta?
Paylaş
Güney Kore Portekiz maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Güney Kore Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta?

Güney Kore ile Portekiz arasında oynanacak Dünya Kupası H Grubu mücadelesi nefesleri kesecek. Son 16’yı garantileyen Cristiano Ronaldolu Portekiz, Gana ve Uruguay'la bir üst turu hedefleyen Güney Kore ile gruplarda son maçını oynayacak. Peki Güney Kore Portekiz maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Güney Kore Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…

Oynadığı 2 maçtan 2 galibiyet alarak 6 puanla son 16’yı garantileyen ilk takımlardan olan Portekiz, Güney Kore ile karşı karşıya gelecek. Liderliğini perçinlemek isteyen Portekiz, Güney Kore karşısında da sahaya 3 puan için çıkıyor. Bir kulağı Gana ile Uruguay maçının sonucunda olacak olan güney Kore ise Portekiz karşısında büyük bir sürprize imza atarak mücadeleden galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor.

Haberin Devamı

PORTEKİZ GÜNEY KORE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

2022 FIFA Dünya Kupası'nda son 16 turuna yükselmeyi garantileyen Portekiz, H Grubunda bugün Güney Kore ile karşı karşıya gelecek. Education City Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 18.00'de TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Dev karşılaşmada Arjantinli hakem Facundo Tello düdük çalacak.

GÜNEY KORE-PORTEKİZ MUHTEMEL 11'LER:

Güney Kore: Seung-gyu, Moon-hwan, Min-jae, Young-gwon, Jin-su, Woo-young, In-beom, Chang-hoon, Woo-yeong, Son, Gue-sung

Portekiz: Costa, Cancelo, Pepe, Dias, Guerreiro, Bernardo, Neves, Carvalho, Fernandes, Felix, Cristiano Ronaldo

H GRUBU PUAN DURUMU

H Grubunda oynadığı 2 maçın ardından 2 galibiyet elde ederek 6 puanla lider konumunda bulunan Portekiz, son 16 turunu garantiledi. Kupada Portekiz'e 3-2 yenilip Güney Kore'yi 3-2 yenen Gana ise 3 puanla 2. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Güney Kore ile Uruguay ise oynadıkları mücadeleden 0-0 eşitlikle ayrılarak 1’er puanla grupta 3 ve 4. sırada yer aldı.