Futbol Güntekin Onay'dan Ismael'e oyuncu değişikliği eleştirisi
Paylaş
Güntekin Onay'dan Ismael'e oyuncu değişikliği eleştirisi

Beşiktaş dün akşam Sivasspor'u ilk yarıda attığı gollerle 3-1 yendi. İkinci yarıda da net fırsatlar yakalayan Beşiktaş, son yarım saatte oyundan düştü. Güntekin Onay, bu nedenle Valerien Ismael'in oyuncu değişikliklerini eleştirdi.

 

Beşiktaş dün oynanan Sivasspor maçının ilk yarısında muhteşem bir performans göstermiş ve devreye 3-0 önde girmişti. İkinci yarıda da net fırsatlar yakalayan Ismael'in öğrencileri, skoru artıramadı.

Haberin Devamı

60'ıncı dakikadan sonra ise Sivasspor oyunu dengelemeyi başardı ve Beşiktaş'ta kopmalar yaşandı. BeIN Sports sunucusu ve Hürriyet gazetesi yazarı Güntekin Onay, Ismael'in oyuncu değişikliklerini yorumladı.

Onay'ın Hürriyet'teki köşe yazısından bir kesit şöyle

Salih yine orta alanda iyi bir maç çıkarttı. Ancak Valerien Ismael neden kendisini bu kadar erken oyundan aldı? Onu anlayamadık. Takımın patronu kendisi. Bu yüksek fiziksel güç de onun eseri ancak değişiklikleri ile takımın oyun gücünü artırdığını göremedik. Beşiktaş’ın gerçekten de yabancı oyuncu kalitesi bu ligin üzerinde. Yerlilerden de Necip Uysal ve Salih Uçan dün iyi futbol oynadı. Beşiktaş, iç sahada kolay gol bulur. Dele Alli gibi problem çözecek bir oyuncu da kalitesini ortaya koydu ve çok şey katacak.

Haberin Devamı