Futbol 'Gururlu ve heyecanlıyız'
Paylaş
'Gururlu ve heyecanlıyız'

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Almanya maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Sponsorluk imza töreninde konuşan Türk futbolunun patronu, “İki gün sonra Almanya ile hazırlık maçı oynayacağız. Türkiye’den sonra en çok Türk vatandaşının olduğu ülke olan Almanya’da milletimizi gururlandırmak istiyoruz. Tüm milletimizin duaları bizimle olacak” dedi. Ülkemizin de katılım göstereceği EURO 2024 için kuraların 2 Aralık’ta çekileceğini belirten Büyükekşi, “Bu yüzden son derece heyecanlıyız. Orada başarılar elde etmek için mutlu ve gururluyuz. Avrupa’nın en genç milli takımı, bizim milli takımımız” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

ENDİŞE FARKLI!

Büyükekşi, Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan’da oynanacağını bir kez daha yineledi. Radyospor’a demeç veren TFF Başkanı, “İnsanların tepkisi 100. yıl nedeniyle. Biz, 100. yıl coşkusunu iki takımımızı yurt dışında oynatarak da taçlandıracağız. İki takım art arda oynayacak. İki maçı da kaybeden teknik direktör için sorun olabilir. Bu anlamda kulüplerin endişesi var” dedi.

BENİM İÇİN ONUR

Vincenzo Montella, Türk Milli Takımı’nı çalıştırmanın kendisi için bir onur olduğunu söyledi. La Gazzetta dello Sport’un hafta sonu eki Sportweek’e konuşan İtalyan hoca, “İstanbul, muhteşem bir şehir. Gelenekler ve modern dünya bir arada. Türk halkı, futbola karşı çok tutkulu. Bana gösterilen sevgiyi karşılıksız bırakmayacağım. Bana böyle davranan bir millet için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı