Futbol Haaland çıldırdı, küfürlü paylaşım geldi! Haaland'a ceza yolda
Paylaş
Haaland çıldırdı, küfürlü paylaşım geldi! Haaland'a ceza yolda

İngiltere Premier Lig'in 14. haftasında Manchester City ile Tottenham karşı karşıya geldi. Nefes kesen maç 3-3'lük skorla sona erdi. Maçın son anlarında hakeminin verdiği karar, Erling Haaland'ı çileden çıkardı. Maçtan sonra küfürlü bir tweet atan yıldız futbolcuya ceza yolda.

Pep Guardiola'nın yönetimindeki Manchester City ile Angelos Postecoglou'nun yönetimindeki Tottenham kozlarını paylaştı. Heyecan dolu maç Etihad Stadyumu'nda oynandı. Kritik müsabaka 3-3'lük skorla sona erdi. Maçın son anları nefes keserken, mücadelenin son saniyelerinde hakemin verdiği karar Erling Haaland'ı çileden çıkardı.

Haberin Devamı

GOLLÜ MAÇI KAZANAN ÇIKMADI

Etihad Stadyumu'nda oynanan mücadele 3-3 beraberlik ile sona ererken ev sahibi Manchester City'nin gollerini 9. dakikada Heung-Min Son kendi kalesine, 31. dakikada Phil Foden ve 81. dakikada Jack Grealish kaydetti.

Konuk ekip Tottenham'ın gollerini ise 6. dakikada Heung-Min Son, 69. dakikada Giovani Lo Celso ve 90. dakikada Dejan Kulusevski kaydetti.

ZİRVE KARIŞTI

Bu sonuçla birlikte Manchester City puanını 30'a yükseltirken, Tottenham 27 puanda kaldı. Arsenal ligde 33 puanla lider vaziyette olurken, Liverpool 31 puanla 2. sırada yer aldı. Manchester City ise 30 puanla 3. sırada. Ligin bir sonraki maç haftasında Manchester City deplasmanda Aston Villa'ya konuk olurken, Tottenham evinde West Ham'ı konuk edecek.

Haberin Devamı

 

HAALAND ÇILGINA DÖNDÜ

Karşılaşmanın 90+4. dakikasında inanılmaz bir olay yaşandı. Haaland'a yapılan faulü hakem avantaja bırakmasına rağmen, Haaland isabetli ara pası attıktan, Grealish kaleciyle birebir kaldıktan sonra düdük çalıp atağı kesti. Bu karar sonrası Erling Haaland adeta çileden çıktı. Öte yandan takım arkadaşları da hakeme isyan etti.

HAALAND'A CEZA GELEBİLİR!

Maçtan sonra da öfkesi dinmeyen Haaland, resmi Twitter hesabından pozisyonun görüntülerini paylaşarak küfür içeren bir kısaltma (wtf: what the f...) kullandı. İngiliz basınına göre yıldız oyuncunun sahadaki hakeme yoğun tepkisi ve bu paylaşımı hakkında İngiliz Futbol Federasyonu'ndan ceza gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.