Futbol Hakem dakikalarca dayak yedi! İstanbul'daki amatör küme maçında skandal
Paylaş
Hakem dakikalarca dayak yedi! İstanbul'daki amatör küme maçında skandal

İstanbul 1. Amatör Lig ekipleri Bağcılar Gençlergücü ile Karadolapspor, Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maç sonu ise istenmeyen görüntülere sahne oldu. Karşılaşmanın yan hakemi, futbolcular ve bazı taraftarlar tarafından uzun süre darbedildi.

 

Olay, Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadı'ndaki 1. Amatör Lig 5. grup maçında meydana geldi. Bağcılar Gençlergücü, Karadolapspor'u konuk etti. Maçta Mehmet Burak Arıcan, Hasan Ural ve Enes Bilici hakem olarak görev yaptı.

Haberin Devamı
Bağcılar'da hakeme saldırı İstanbul 1. Amatör Lig ekipleri Bağcılar Gençlergücü ile Karadolapspor, Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maç sonu ise istenmeyen görüntülere sahne oldu ve maçın yan hakemi futbolcular ve bazı taraftarlar tarafından uzun süre darbedildi.

Maçın bitiş düdüğünün ardından futbolcular yan hakemin Mehmet Burak Arıcan'ın üstüne yürüdü. Sözlü tartışmanın ardından futbolcular ve taraftarlar hakemi darp etmeye başladı. Dakikalarca darbedilen hakemin yardımına diğer hakemler yetişti.

Hakemin dakikalarca darbedildiği anlar cep telefonu kamerası tarafından görüntülenirken, hakem Mehmet Burak Arıcan şikâyetçi oldu.