Futbol Hakim Ziyech için söylentilerin ardı arkası kesilmiyor! İşte gitmek istediği takım
Paylaş
Hakim Ziyech için söylentilerin ardı arkası kesilmiyor! İşte gitmek istediği takım

Sezon başında büyük umutlarla takıma katılan ancak takıma bir türlü adapte olamayan Hakim Ziyech için ayrılık iddiaları gündemi sardı. Menajer Gardi, Galatasaray'ın yıldızı Hakim Ziyech için, “Yönetime ayrılmak istediğimizi ilettik” yönünde bir açıklamayı kesinlikle yapmadığını dile getirse de, Faslı yıldızın Afrika Kupası sonrası eski takımına gitmek istediği iddia ediliyor.

Sarı-Kırmızılı ekibin, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Premier Lig devi Chelsea'den kadrosuna kattığı Ziyech'le yollarını ayırması bekleniyor. Faslı yıldızın menajerinden, ayrılmak istediklerini içeren bir şey iletmedikleri açıklaması gelmişti. Ancak her şeye rağmen yıldız oyuncunun eski takımının formasını giyeceği aktarılıyor.

Haberin Devamı

AYRILACAK İDDİASI GÜNDEME OTURMUŞTU

Galatasaray'da, sezon başında Chelsea'den transfer edilen Hakim Ziyech'in takımdan ayrılmak istediği iddia ediliyordu. Faslı yıldızın menajeri olayı resmen doğruladı. Gazeteci Ayhan Şensoy, Menajer George Gardi'nin; "Hakim Ziyech için Galatasaray macerası güzel başlamıştı ancak iyi devam etmedi. Ayrılmak istediğimizi Galatasaray yönetimine ilettik. Galatasaray bize zorluk çıkarmayacak." dediğini iddia etmişti.

AJAX'A GİTMEK İSTİYOR

Galatasaray’da iç transfer gündeminde zirveyi Hakim Ziyech kimselere bırakmıyor. Faslı yıldızın son Süper Kupa maçına ağrılarını gerekçe göstererek gitmemesi, camiada büyük hayal kırıklığı yaratırken, sonraki süreçte ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmedi. Menacer Gardi’nin, “Yönetime ayrılmak istediğimizi bildirdik” dediğinin ileri sürülmesi ve bu sözlerin kısa sürede yalanlanması da dikkat çeken bir başka detaydı. Son iddia ise yurt dışından geldi. Hollanda basınına göre Hakim Ziyech, Afrika Kupası’nın ardından eski takımı Ajax’a transfer olmak istiyor.

Haberin Devamı

TAKIMIN LİDERİ OLACAK

Hollanda Ligi’ne çok kötü bir başlangıç yapan, bir ara düşme hattına kadar gerileyen, ancak son haftalardaki galibiyet serisiyle yeniden üst sıralara tırmanmaya başlayan Ajax’ın, Ziyech önderliğinde yine güçlü günlerine dönmeyi hedeflediği belirtiliyor. Galatasaray’ın bedelsiz olarak kiraladığı, aynı zamanda bedelsiz satın alma opsiyonuna da sahip olduğu 30 yaşındaki futbolcu, SarıKırmızılı formayla 14 maçta 4 gol 2 asiste imza attı.

ZIYECH'İN PERFORMANSI

Sezon başında takıma katılan yıldız oyuncu tüm kulvarlarda 14 maça çıkarken dört gol ve iki asistlik performans sergiledi. Yıldız oyuncu özellikle Rams Park'ta 3-3 berabere kalınan Manchester United maçında attığı iki golle maçın adamı olmuştu.