Futbol Halil Umut Meler'i zora düşürecek görüntüler ortaya çıktı! Emre Belözoğlu: ‘Gidip sarıldım, 3-4 defa özür diledim!’
Paylaş
Halil Umut Meler'i zora düşürecek görüntüler ortaya çıktı! Emre Belözoğlu: ‘Gidip sarıldım, 3-4 defa özür diledim!’

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Halil Umut Meler'in açıklamalarıyla ilgili basına açıklamalarda bulundu. Meler, kendisine yapılan saldırıyı Belözoğlu'nun planladığını, provoke ettiğini ve kendisinden özür dilemediğini söylemişti. Emre Belözoğlu takımının bugünkü idmanında bu iddialara cevap verdi. Belözoğlu'nun maçtan sonra koridorda Meler'e sarılıp konuştuğu anın görüntüleri de paylaşıldı.

11 Aralık akşamı Ankaragücü maçı sonrası Faruk Koca tarafından yumruklu saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, bugün verdiği röportajında söz konusu saldırıyı Emre Belözoğlu'nun planlayıp, provoke ettiğini söylemişti. Meler ayrıca Belözoğlu'nun kendisinen özür dilemediğini de ifade etmişti.

Haberin Devamı

Meler'in bu açıklamaları sonrası Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun bugünkü idmanda basın mensuplarına konuştu.

Belözoğlu'nun açıklamaları şöyle:

“HOCANIN YANINA GİDİP 3-4 DEFA ÖZÜR DİLEDİM”

Haklının acelesi yok. Bu maçla alakalı söylenecek çok bir şey olmadığını ve özür dilediğimi dile getirmiştim. Bir karşılığı olmadı. Ben olaya vakıf olduğumda soyunma odasındaydım. Sonrasında sahaya çıktım. Halil Hoca ve ekibinin yanına giderek üzgün olduğumu söyledim. Koridorda da tekrar karşılaştık. Kendilerine sarılıp, üzgün olduğumu söyleyerek 3-4 defa özür diledim. Pek karşılığı olmadı herhalde. Üzülerek söylüyorum ki bugün yaptığı açıklamada kendisini ele vermiş oldu.

“BEN HİÇ PLAN YAPARAK MAÇA ÇIKMADIM”

Haberin Devamı

Kendisinin bahsettiği olaydan sonra bugüne kadar 14 maçıma birinci hakemlik yaptı. Hiçbir olayımız olmadı, hiçbir şey yaşanmadı. Biz hayır olan şeyleri hatırlamaya çalışıyoruz, bize kin olarak gelecek olayları unutmaya gayret eden bir insanım. Hayatım boyunca hep aksiyonun içinde anlık kararlar alarak ne yazık ki kötü çocuk oldum. Ben hiç plan yaparak maça çıkmadım. Beni seven veya sevmeyen herkes bilir ki ben kendi işimi kendim hallederim, kimseyi kullanmam. Sayın başkanımız da kimsenin talimatıyla iş yapacak biri değildir.

“ÖZÜR DİLEDİĞİME DAİR GÖRÜNTÜLER DE ÇIKACAK”

Kendisi ailesinden ve kendisinden özür dilemediğimi ifade etmiş. Yakında kendisinden özür dilediğime dair görüntüler de çıkacaktır. Futbol, hiç kimsenin ailesinden önemli değildir. Ben ailesiyle beraber sağlıklı ve mutlu bir yaşantısı olmasını temenni ediyorum. Ama haklı olanın acelesi yok. Bence çok acele etti kendisi. Ben maçtan sonra da yakın arkadaşları aracılığıyla ulaşmaya çalıştım, telefonla da aradım. Müsait olmadığını ilettiler bana.

“ÇOK ÜZGÜN VE KIRGINIM”

Halil Umut Meler, provokasyondan bahsetmiş. Bir ara kendi maçlarını izlerse provokatif tarafın bizim olmadığımızı net görebilir. Ben bu maç da dahil olmak üzere kendisini provoke edecek hiçbir hal ve tavırda bulunmadım. Karşılıklı olarak sahanın içinde her futbolcunun her teknik adamın yapmış olduğu davranışı, bu işin provokasyonu gibi göstermeye çalışmak gerçekten uzaklaşmaktan başka bir şey değildir. Komik de değildir. Çok üzgün ve yaşamış olduğu duyguyu anlamaya, yardım etmeye çalışan biri olarak ben de kırgınım.

Haberin Devamı

“BEN BİR ŞEY YAPMAK İSTERSEM TEK KOLUYLA KİMSE DURDURAMAZ”

Gerçeklerin bir gün ortaya çıkma huyu vardır. Bizim de hatamız varsa hiçbir zaman özür dilemekten geri durmadık. Orada beni kimse durdurmadı. Ben bir şey yapmak istersem kimse beni tek koluyla durduramaz. Bunu geçmişte hata yapmış birisi olarak söylüyorum.

KORİDOR GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan MKE Ankaragücü, teknik direktör Emre Belözoğlu ile hakem Halil Umut Meler'in koridordaki görüntülerini paylaştı. Görüntülerde Meler ile Belözoğlu'nun sarılarak yürüdüğü ve bir şeyler konuştuğu görülüyor.