FutbolHatay'a kenetlenin
Paylaş
Hatay'a kenetlenin

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, milli takımlardan moralsiz dönen oyuncuları Livakovic ve Dzeko’yla görüşerek, “Artık lige dönüyoruz, Hatay’a odaklanın” dedi.

Milli ara bitti, lig mesaisi başlıyor. Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, özellikle milli takımlardan moralsiz dönen oyuncularına terapi yaptı. Tüm oyunculara, “Hatay maçına odaklanın” diyen Kartal, Milli Takım’a 1-0 kaybeden Hırvat basınının yerden yere vurduğu kaleci Livakovic ile Portekiz’e 5-0 mağlup olan Bosna Hersekli Edin Dzeko’ya moral aşıladı. Kartal, “Futbol bir takım oyunudur. Kendinizi suçlamayın. Şimdi lige odaklanacak ve Hatay maçına hazırlanacağız. Bu uyarım tüm takım için geçerlidir” dedi.

Haberin Devamı

SERİ DEVAM ETMELİ

Kartal, milli ara öncesi verdiği 3 günlük izni bir gün daha artırarak tüm oyuncularının dinlenmesini sağladı. Hatayspor’un iyi bir takım olduğuna dikkat çeken Kartal şu uyarıları yaptı: “Hatay ligin güçlü ve başarılı takımlarından biri. Güzel işler yapıyorlar. Kazanmak, en azından kaybetmemek isteyecekler. Ancak bizim puan kaybına tahammülümüz yok. Disiplinli ve sabırlı oynayacağız, taraftara güzel bir galibiyet hediye edeceğiz.”

KADIN BASKETBOLA YENİ SPONSOR

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol takımı, DSV Global Taşımacılık ve Lojistik ile forma şort sponsorluğu anlaşması yaptı. İmza törenine genel sekreter Burak Çağlan Kızılhan, Kadın Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş, DSV Türkiye CEO’su Ozan Önder ve DSV Türkiye Marmara Bölgesi Direktörü Dilşat Yumurtacı Önder katıldı.

Haberin Devamı

SAKATLAR İÇİN SEFERBERLİK

Fenerbahçe’de sakatlıkları geçen Cengiz Ünder, King ve Djiku takımla çalışmalara başlamıştı. Bireysel antrenmanlarla güçlenen oyuncuların Hatayspor kadrosunda yer alması bekleniyor. Sakatlığı süren Emre Mor’un ise biraz daha zamana ihtiyacı var.