Futbol 'Her şey bizim elimizde'
Paylaş
'Her şey bizim elimizde'

Davinson Sanchez, “İki maç da zor olacak. Tabii ki kazanmak için sahaya çıkacağız. Ligde liderliği alıp Avrupa’da tur atlamak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz” dedi.

Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Davinson Sanchez, hem sağlık durumu hem de kritik maçlarla ilgili GS TV’ye konuştu. Kolombiyalı stoper, “Adana Demirspor, Avrupa kupalarına katılmak isteyen bir takım. Bizi zor bir maç bekliyor. Ben de iyileşmek için çalışıyorum. Yaptığımız rotasyonlarla ben ve diğer sakatlığı bulunan arkadaşların iyileşmemize fırsat veren aralıklar yaşıyoruz. Kısa sürede toparlanıp iyi bir şekilde mücadele edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

KAZANMAYA GİDECEĞİZ

Sanchez, şunları söyledi: “Kopenhag maçı çok zor bir maç olacak. Ama biz oraya her zaman olduğu gibi kazanmak için gideceğiz. Ve her şey bizim elimizde. Old Trafford’a ve Allianz Arena’ya gittiğimizde de aynısı yaptık. Orada da kendi oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Hırslı ve agresif futbolumuzla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Çok önemli bir maç olacak. Gruptan çıkmak istiyoruz, ilk günden beri koyduğumuz hedef bu.”