Futbol Her yerde Barış!
Paylaş
Her yerde Barış!

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk; sezon içinde 5 farklı bölgede oynattığı yıldız futbolcuya, cezalı Boey’in yokluğunda bu kez sağ bekte görev verecek.

Galatasaray'da nerede eksik varsa oraya Barış Alper yetişiyor. Teknik patron Okan Buruk, yıldız futbolcuya bu sezon 6’ncı farklı bölgede görev vermeye hazırlanıyor. 23 yaşındaki oyuncu; sağ açık, sol açık, forvet arkası ve santrfor oynadıktan sonra son dönemde büyük sıkıntı yaşanan sol beke geçmişti. Buruk, pazar günü oynanacak Konya maçında Boey’in cezalı olması nedeniyle Barış Alper’i bu kez sağ bekte kullanacak. Başarılı futbolcu, A Milli Takım’da da oyun içinde sağ bek bölgesine geçmişti.

Haberin Devamı

ZIYECH’İN GÖNLÜ AJAX’TA

Galatasaray’da Ziyech belirsizliği sürüyor. Faslı futbolcu için yeni bir iddia, Hollanda basınından geldi. Ziyech’in, Afrika Kupası’nın ardından eski takımı Ajax’a transfer olacağı öne sürüldü. Ağrılarını öne sürerek Süper Kupa maçı için Riyad’a gitmeyen yıldız futbolcunun, Türkiye defterini kapattığı iddia edilmişti.

BERKAY İÇİN RESMİ TEKLİF

Transferde önceliği sol beke veren Galatasaray, Berkay Yılmaz için girişimlerini hızlandırdı. Sarıkırmızılılar, U19 Milli Takımı’nın da formasını giyen 18 yaşındaki futbolcu için kulübü Freiburg’a resmi teklifini sundu. Yönetim, teknik direktör Okan Buruk’un, adı Beşiktaş ile de anılan Berkay’ı takımda görmek istemesi üzerine transferi bitme aşamasına getirdi

Haberin Devamı