Futbol Her yerde Icardi! Galatasaray’daki performansı da göz kamaştırıcı
Paylaş
Her yerde Icardi! Galatasaray’daki performansı da göz kamaştırıcı

Arjantinli yıldız, maç başına ortalama 1 gollük katkı veriyor. Geçen sezondan bu yana 6 maçta hem gol hem asist üreten 30 yaşındaki futbolcu, bu alanda zirvede. Galatasaray’daki performansı da göz kamaştırıcı: 40 MAÇTA 35 GOL-10 ASIST.

Galatasaray’da Icardi fırtınası dinmiyor. Antalya karşısında 1 gol-1 asistle zaferin altına imzasını atan Arjantinli yıldız, göz kamaştıran performansıyla rekor üzerine rekor kırıyor. 30 gol barajına 32 maçta ulaşıp bu alanda zirveye çıkan 30 yaşındaki futbolcu, ligin ilk 8 haftasında attığı 8 golle kariyerinin en iyi ikinci sezon başlangıcını yaptı. Lig ve Avrupa’da 12 maçta 10 gol-2 asist üreten Icardi, maç başına ortalama 1 gole direkt katkı sağladı. Geçen sezondan bu yana 6 maçta hem gol ve asist üreten yıldız oyuncu, bu istatistikte liderliği kimseye bırakmadı. Gol krallığında da zirvede bulunan Icardi, Galatasaray formasıyla 40 maçta 35 gol ve 10 asist üreterek kulüp tarihine geçti.

Haberin Devamı

NDOMBELE SEVİNCİ

Galatasaray formasıyla ilk kez 11’de yer alan Ndombele, performansıyla alkış aldı. Fransız orta saha, oyunda kaldığı 63 dakikada yüzde 86 pas isabetiyle oynadı. İki kritik top kapan 26 yaşındaki futbolcu, girdiği 12 ikili mücadelenin 9’undan galip ayrıldı. Bu performans, teknik heyette büyük sevinç yarattı.

SANCHEZ DUVARI

Sarı-kırmızılılarla 4 maça çıkan Sanchez, şimdiden gönüllerde taht kurdu. Kolombiyalı stoper, Antalyaspor forvetlerine adım attırmadı. 3 kritik top uzaklaştıran 27 yaşındaki oyuncu, 8 ikili mücadele kazandı. 70’i isabetli 79 pas veren Sanchez, attığı golle de bu performansını taçlandırdı.

NEFES ALACAK

Milli ara, Galatasaray’a ilaç gibi gelecek. Yoğun bir fikstürden çıkan Cim Bom, bu arada biraz nefes alacak. Sakatlığı bulunan Ziyech, takıma yeniden dahil olacak. Ara sonrası Beşiktaş ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılılar, derbiye dinlenmiş ve tam kadro olarak çıkacak.

Haberin Devamı