Futbol Hikmet Karaman'a sosyal medyadan küfür ve hakaret etmişti, hapsi isteniyor
Paylaş
Hikmet Karaman'a sosyal medyadan küfür ve hakaret etmişti, hapsi isteniyor

Kayserispor'da görev yaptığı dönemde Hikmet Karaman, Twitter üzerinden bir kişinin küfür ve hakaret dolu saldırısına uğramıştı. Fatih D. isimli şahıs hakkında açılan davada, şahsın 2 yıla kadar hapsi istendi. Fatih D., Karaman'dan özür dileyerek pişman olduğunu söyledi.

Hikmet Karaman Kayserispor'da çalışırken Fatih D. isimli bir şahıs, Karaman'a sosyal medya üzerinden küfür ve hakaret etmişti. 6 Mart 2021 tarihinde Karaman'a önce küfredip, ardıdan "Sus kel" diyerek hakaret eden Fatih D. hakkında dava açıldı.
DHA'daki habere göre, şikayet üzerine şüpheli Fatih D. hakkında Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma yürütülerek iddianame düzenlendi. İddianame kapsamında, 'sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldığı bildirildi.

Haberin Devamı

İddianamede ifadesine de yer verilen Fatih D., "Söz konusu sosyal medya hesabı bana ait. İddia edilen paylaşımları yaptığım için çok pişmanım. Hikmet Karaman'dan da özür dilerim" dedi.

Sanık, ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.