Futbol Hollanda Arjantin maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Hollanda Arjantin maçı ne zaman ve saat kaçta?
Paylaş
Hollanda Arjantin maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Hollanda Arjantin maçı ne zaman ve saat kaçta?

2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final maçında Hollanda ile Arjantin karşı karşıya gelecek. Arjantin, son 16’da Avustralya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselirken, Hollanda ise ABD karşısında 3-1’lik skorla galip gelerek Arjantin’le rakip oldu. Peki Hollanda Arjantin maçı ne zaman? Hollanda Arjantin maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlenecek? İşte detaylar…

Dünya Kupası’nda adım adım sona doğru yaklaşılırken final tadında bir mücadele bu akşam futbolseverlerin evlerine konuk olacak. Depaylı Hollanda, Messili Arjantin’le yarı final için mücadele edecek. Son 4 için yarışacak Hollanda Arjantin mücadelesi nefesleri kesecek. Maç öncesi ise, “Hollanda Arjantin maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Hollanda Arjantin maçı ne zaman ve saat kaçta?” soruları merak konusu oldu…

Haberin Devamı

HOLLANDA-ARJANTİN MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde Hollanda ile Arjantin karşı karşıya geliyor. Lusail Stadı'nda oynanacak mücadele saat 22.00'de başlayacak. İspanyol hakem Antonio Mateu’nun yöneteceği karşılaşma TRT1’den canlı yayınlanacak.

TURU GEÇEN TAKIM HIRVATİSTAN-BREZİLYA MAÇININ GALİBİYLE EŞLEŞECEK

Bu turdan galip gelen takım yarı finalde Hırvatistan-Brezilya maçının galibiyle eşleşecek.

İKİ TAKIMIN DÜNYA KUPASI'NDA 6. KARŞILAŞMASI

İki takım Dünya Kupası'nda 6. kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 5 maçın 2’sini Hollanda, diğer ikisini ise Arjantin kazanırken, 1 maç ise golsüz eşitlikle sona erdi.

İKİ TAKIMIN DÜNYA KUPASI PERFORMANSI

Dünya Kupası'na C Grubu'nda bulunan Arjantin, Suudi Arabistan ile oynadığı ilk maçtan 2-1'lik yenilgiyle ayrılarak büyük bir şok yaşadı. İkinci maçta Meksika'yı, ardından da Polonya'yı yenen Tangocular, 6 puanla lider olarak son 16 biletini kaptı.

Haberin Devamı

Arjantin, son 16 turunda da Avustralya'yı 2-1 yenerek Hollanda ile karşılaştı.

Dünya Kupası macerasına A Grubu'nda 2-0'lık Senegal galibiyetiyle başlayan Portakallar ise Ekvador ile berabere kaldı. Sonrasında ise ev sahibi Katar'ı mağlup ederek 7 puanla grubu lider olarak tamamladı.

Son 16 turunda B Grubu'nu ikinci olarak bitiren ABD'yi 3-1'lik skorla geçen Hollanda, çeyrek finale yükselmişti.

MESSİ, ARJANTİN EFSANESİ OLMAYA ÇOK YAKIN

Avustralya karşısında fileleri havalandıran Messi, Dünya Kupalarındaki gol sayısını 9'a yükseltti.

Şampiyonada 8 gole ulaşan Arjantin efsanesi Diego Armando Maradona'yı geride bırakan Messi, 1 gol daha atarsa Arjantin'in Dünya Kupalarındaki en golcü ismi Batistuta'yı yakalayacak.