Futbol Hull City Türkiye'den transferlere devam edecek
Paylaş
Hull City Türkiye'den transferlere devam edecek

İngiltere Championship ekibi Hull City'de Türkiye'de forma giymiş isimler transferde öne çıkıyor. Acun Ilıcalı'nın kulübü satın almasının ardından Türkiye piyasasına giren Hull'da ikinci başkan Tan Kesler, Türkiye'den transferlerin süreceğini söyledi.

 

Hull City 2. Başkanı Tan Kesler, transfer politikalarıyla ilgili DHA'ya konuştu. Fenerbahçe'den Allahyar ve Ozan Tufan'ı, Antalyaspor'dan Doğukan Sinik'i ve daha önce Galatasaray forması giymiş Jean Michel Seri'yi transfer eden Hull, Türkiye piyasasındaki girişimlerini sürdürecek. Kesler, "Türkiye'den birkaç oyuncuyla daha sözleşme imzalayacağız. Onları da yakın zamanda açıklayacağız" dedi.
Kesler, "Bu sezon hedeflerimiz var. Play-off için takım kurduk. Oraya yönelik bir yapılanma yapıyoruz. Play-off derken yanlış anlaşılmasın, en kötü ihtimalle oradan Premier Lig'e çıkmaya odaklı bir kadromuz olacak. İlk 3'te bizim paraşüt dediğimiz; bir önceki sene ligden düşüp, yardım alıp, Premier Lig yardımıyla alt ligde rekabet eden, kadro kuran takımlarla da kafa kafaya mücadele edebilecek bir kadro kurduğumuza inanıyorum. Acun Bey de böyle düşünüyor. Çok heyecanlıyız bu konuda" diye konuştu.

Haberin Devamı