Futbol Icardi için tedirgin eden takas iddiası
Paylaş
Icardi için tedirgin eden takas iddiası

Galatasaray'da gözler Mauro Icardi'nin bonservisine çevrildi. Fransa basını, PSG'nin Arjantinli golcüsü kesin olarak kadrosunda düşünmediğini belirtirken İtalya'dan Galatasaray'ı endişelendirecek bir takas iddiası geldi.

Ara transferde kadrosunu Kaan Ayhan, Nicolo Zaniolo ve Sam Adekugbe ile güçlendiren Galatasaray'da gözler Mauro Icardi'nin bonservisine çevrildi. Fransa basını, PSG'nin Arjantinli golcüsü kesin olarak kadrosunda düşünmediğini belirtirken İtalya'dan Galatasaray'ı endişelendirecek bir takas iddiası geldi.

Haberin Devamı

PSG'NİN BEKLENTİSİ 10 MİLYON EURO

Paris Saint-Germain teknik direktörü Galtier, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada Mauro Icardi'nin gelecek planlarında yer almadığını belirtmişti. Fransa basınında çıkan habere göre PSG, Icardi ile yollarını ayırmaya kesin olarak karar verdi. Fransız devinin Arjantinli golcü için belirlediği bonservis bedeli ise 10 milyon euro.

Ara transferin bitimiyle Icardi için çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, golcü futbolcuyu daha düşük bir bedelle kulübe kazandırmanın hesabını yapıyor. Galatasaray'ın bu operasyondaki kozu ise Icardi olacak. 30 yaşındaki golcünün; "Siz PSG ile anlaşın, ben imzayı atarım" diyerek Sarı-kırmızılı kulüpte kalmaya yeşil ışık yaktığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

JUVENTUS VE TAKAS İDDİASI

Galatasaray'ın Icardi planlarını tehlikeye düşürecek Haber ise İtalya basınından geldi. Calcionow'un haberine göre Juventus'un yeni sezon hedefleri arasında Mauro Icardi bulunuyor. Son Roam maçında oyuna girdikten 40 saniye sonra kırmızı kart gören Moise Kean'in Juventus'ta kalma ihtimali oldukça azaldı. Haberde İtalyan devinin PSG'ye eski oyuncusunu önererek Icardi'yi takasla takıma katmayı planlıyor.

Moise Kean, bonservisi Everton'dayken 2020/21 sezonunda kiralık olarak PSG forması giymişti.