Futbol Icardi, Trabzon'da sahada
Paylaş
Icardi, Trabzon'da sahada

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, 3 maç daha kaçıracak. Tangocu, Trabzonspor deplasmanında formasına kavuşacak.

Fenerbahçe derbisinde aldığı darbeler sonucu yüz kemiklerinde kırık oluşan Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi’nin dönüş tarihi belli oldu.

Haberin Devamı

Teknik direktör Okan Buruk, Icardi’nin bir süre sahalardan uzak kalacağını açıklamıştı. Ayağında da bir sakatlığı bulunan tangocu, ligin 21. haftasındaki Trabzonspor deplasmanında formasına kavuşacak. Yıldız forvet, bu süreçte Sivasspor, Kayserispor ve kupadaki Ümraniyespor karşılaşmalarında görev alamayacak.

SANCHEZ KAFA KARIŞTIRDI

Cim Bom’da bir süredir forma giyemeyen Davinson Sanchez, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamalarla akıllarda soru işareti bıraktı. TRT Spor’a “Ben de oynayacağım zamanı bekliyorum. Antrenmanlara devam ediyorum. Şu an için sahada olmam biraz riskli görünüyor” diye konuşan Kolombiyalı stoper, stattan ayrılırken bir gazetecinin “Sakatlığın ne durumda” sorusuna “Kim sakat?” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

MUSLERA’YA SEVDALIYIZ

Galatasaray, Fernando Muslera’nın fotoğrafının yer aldığı bir kareyi ‘Sevdalıyız’ pankartıyla paylaştı. 37 yaşındaki file bekçisinin sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Sarı-kırmızılı kulüp yaptığı bu paylaşımla sezon sonu ülkesine dönmek isteyen Muslera’ya ‘Bizimle kal’ mesajı verdi.