Futbol Icardi'nin aklı karıştı
Paylaş
Icardi'nin aklı karıştı

İspanyol basını, Real Madrid’in Arjantinli forvet için 15 milyon euroluk teklifle Galatasaray’ın kapısını çalacağını öne sürdü. Konu Real olunca, her fırsatta sarı-kırmızılılarda mutlu olduğunu söyleyen yıldız oyuncunun aklının karıştığı iddia edildi.

Galatasaray’da Icardi için öyle bir iddia gündeme geldi ki taraftarın morali bozuldu. Arjantinli yıldıza, dünya devi Real Madrid’in talip olduğu öne sürüldü. İspanyol yayın organı Tuttomercato, eflatun-beyazlıların tecrübeli futbolcu için devre arasında Galatasaray’a teklif yapmaya hazırlandığını duyurdu.

Haberin Devamı

Art arda yaşanan sakatlıklar nedeniyle adeta revire dönen Real’de teknik patron Ancelotti’nin, Icardi’yi kadrosunda görmek istediği belirtildi. Her fırsatta Türkiye ve Galatasaray’da mutlu olduğunu dile getiren 30 yaşındaki futbolcunun, konu İspanyol ekibi olunca aklının karıştığı ortaya çıktı. Bu sezon ligde ve Avrupa’da 20 maça çıkıp 15 gol ve 3 asistlik katkı veren Icardi için Real Madrid’in 15 milyon euroluk teklifle sarı-kırmızılıların kapısını çalacağı öğrenildi.

NELSSON GÖZDEN DÜŞTÜ

Galatasaray’da fazla süre alamadığı için mutsuz olan ve ayrılmak istediği belirtilen Nelsson’un kaderi milli takımda da değişmedi. 25 yaşındaki stoper, ülkesi Danimarka’nın EURO 2024 elemelerinde Slovenya ve Kuzey İrlanda ile oynadığı maçlarda da yedek kalıp forma giyemedi.

Haberin Devamı

MAAŞ DOPİNGİ

Galatasaray’da yönetim, futbolcuların motivasyonunu artırmak için elini cebine atacak. Yönetim, Şampiyonlar Ligi’ndeki Manchester United maçı öncesi takımın alacaklarını ödeme kararı aldı. Sarı-kırmızılılar, yaklaşık 4 milyon euro tutarındaki rakamı, futbolcuların hesabına yatıracak.