Futbol İki kaleci tutuklandı! 5 maçta şike yapmışlar
Paylaş
İki kaleci tutuklandı! 5 maçta şike yapmışlar

TFF 2.Lig Beyaz Grup Beyaz Grup’ta mücadele eden İnegölspor’un, şikeye karıştığı iddiasıyla sözleşmelerini feshettiği kalecileri Sercan Çobanoğlu ile Emre Selen’in de aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

İnegölspor’un 10 Aralık 2022 tarihinde deplasmanda oynadığı ve 1-1 eşitlikle biten Tarsus İdman Yurdu maçının ardından iki kalecisi Sercan Çobanoğlu ile Emre Selen´in İnegölspor aleyhine şikeye karıştıkları iddia edilmişti. İnegölspor yönetimi iddialar ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunurken, 20 Aralık 2020 tarihinde de Sercan Çobanoğlu ve Emre Selen’in sözleşmelerini feshettiğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

5 MAÇTA ŞİKE TESPİT EDİLDİ

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı´nın yürüttüğü soruşturma kapsamında kaleci Sercan Çobanoğlu ve Emre Selen’in 5 maçta İnegölspor aleyhine şike yaptığı tespit edildi.

Ekipler, Sercan Çobanoğlu ve Emre Selen ile yasadışı bahis oynatan Cenk Sarıtaş, Koray Şanlı, Saim Serhat Sezer ve Serkan İ.´yi İstanbul’da gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından önceki gün adliyeye sevk edilen Sercan Çobanoğlu, Emre Selen ile Cenk Sarıtaş, Koray Şanlı ve Saim Serhat Sezer tutuklandı, Serkan İ. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

‘PEŞİNDE OLACAĞIZ’

İnegölspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, davanın takipçisi olunacağı belirtilerek, “İnegölspor camiasının, şanlı taraftarımızın ve yöneticilerimizin emeklerine ihanet edenler hakkında gerekli mücadeleye vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

Haberin Devamı