Futbol İkinci yarıda aslan kesiliyor
Paylaş
İkinci yarıda aslan kesiliyor

Galatasaray, Pendik karşısında ikinci devrede bulduğu iki golle üç puana uzanmıştı. Sarı-kırmızılılarda, bu sezon ilginç bir istatistik dikkat çekiyor.

Cim Bom, maçların ikinci yarısında bambaşka bir kimliğe bürünüyor. Aslan, ligde attığı 28 golün 16’sını ikinci 45 dakikada buldu. Ligde 14 haftalık periyotta 5 maçı ilk yarıda gol atamadan tamamlayan Galatasaray, 12 mücadelede ise ikinci yarı gol atmayı başardı. Toplam golün yüzde 53’ü ise 46 ile 75. dakikalar arasında geldi.

Haberin Devamı

BU YÜZDEN ALINDI

Sarı-kırmızılılarda Ziyech, son iki maçta gösterdiği performansla taraftarı mest etti. Manchester maçında 2 gol ve 1 asistle oynayan Faslı orta saha, Pendik karşısında da ağları havalandırdı. Galatasaraylı taraftarlar, iki maçta 3 gol ve 1 asist üreten 30 yaşındaki futbolcu için sosyal medyada, “İşte bu yüzden alındı” yorumunu yaptı.

ERENCAN’I TAKİPTEYİZ

Okan Buruk’tan, Erencan Yardımcı itirafı geldi. Kendi altyapılarından çıkan genç forvetin performansını yakından takip ettiklerini belirten başarılı teknik adam, “Erencan önemli bir mesafe aldı. Hem Pendikspor’da hem de Ümit Milli Takım’da goller atıyor. Formda bir oyuncu. İnşallah Türk futbolu için önemli bir forvet olur. Biz de takip ediyoruz” dedi. 21 yaşındaki oyuncunun ligde 5, Ümit Milli Takım’da da 5 golü bulunuyor.

Haberin Devamı