Futbol İlk hedef Spinazzola
Paylaş
İlk hedef Spinazzola

Galatasaray’da transfer için düğmeye basıldı. Sol bek için Spinazzola en güçlü aday. Sarı-kırmızılı yönetimin birkaç gün içinde İtalya’ya çıkarma yapacağı öğrenildi.

Başkan Dursun Özbek’in “Devre arasında transferlerimiz olacak” diye yaptığı açıklamanın ardından Galatasaray’ın hedefindeki isimler netleşti. Önceliği sol bek transferine veren sarı-kırmızılıların 1 numaralı adayı Roma’dan Leonardo Spinazzola. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İtalyan futbolcu henüz yeni kontrat imzalamadı. Galatasaray, Roma’nın kapısını çalıp teklifini iletecek. 30 yaşındaki futbolcuyla ilgili son kararı teknik direktör Jose Mourinho verecek.

Haberin Devamı

LOCKO VE SOSA DA LİSTEDE

Sarı-kırmızılı yönetim, birkaç gün içerisinde İtalya’ya gidip Roma yönetimiyle ve oyuncuyla görüşecek. Sarı-kırmızılı kulüp, Roma’nın oyuncuyu satmayı kabul etmesi ve bonservis bedelini uygun tutması halinde, yıllık maaş teklifini yüksek tutacak. Diğer adayların ise Brest’te forma giyen Bradley Locko ile Ajax’tan Borna Sosa olduğu öğrenildi. Orta saha için ise Ndidi, Jorginho ve Salih Özcan gündemde yer alıyor. Okan Buruk’un özellikle Salih’i kadroda görmek istediği öğrenildi.

OLİVEİRA 1 AY YOK

Galatasaray’da ısınmadan tesiste fitness yapan ve göğüs kasından sakatlanan Sergio Oliveira, 1 ay yok. Portekizli futbolcunun 7 karşılaşmada forma giyemeyeceği öğrenildi. Aslan, bu süreçte Fatih Karagümrük, Fenerbahçe (D), Konyaspor, Sivasspor (D) ve Kayserispor ile karşılaşacak. Ayrıca Süper Kupa’da Fenerbahçe, Türkiye Kupası’nda da Ümraniyespor maçları var.

Haberin Devamı

KARAGÜMRÜK KAPALI GİŞE

Aslan’ın salı günü evinde oynayacağı Fatih Karagümrük maçının biletleri satışa çıktığı gibi bitti. Biletler, 2 dakika içerisinde tükendi. Rams Park’taki karşılaşma kapalı gişe oynanacak.

ICARDİ, NARA İÇİN ROMA’DA

Yıldızlarla Dans programında yarışmacı olarak Roma’da bulunan Wanda Nara, gözüne aldığı darbeyle yaralandı. Bunun üzerine Icardi, çocuklarıyla birlikte dün sürpriz yaparak özel jetle Roma’ya gitti. Bu anları da, “Roma’da annemize sürpriz yolculuk” notuyla paylaştı