Futbol İlle de Pasalic
Paylaş
İlle de Pasalic

Fenerbahçe, Atalanta forması giyen Mario Pasalic’te mutlu sona yakın. Hırvat oyuncu ile prensipte anlaşıldı, Atalanta bonservisiyle vermek istiyor, Fener kiralamaya çalışıyor.

Fenerbahçe tek eksiği 6 numara pozisyonu için Mario Pasalic’i gündemine almıştı. 28 yaşındaki Hırvat oyuncu için vatandaşı Livakovic devreye girerken, kulübü Atalanta ile yapılan pazarlıklarda da mesafe alındı. Avrupa’da transfer döneminin kapanmasıyla fazla şansı kalmayan 28 yaşındaki Pasalic için Fenerbahçe satın alma opsiyonlu kiralama teklifini yineledi. İtalyan ekibi ise iki yıl daha sözleşmesi olan Pasalic’i satmak istiyor.

Haberin Devamı

CUMA İMZALAYABİLİR

Fenerbahçe ise kiralamak ve satın alma opsiyonunu ise 10 milyon euroda (Piyasa değeri 20 milyon euro) tutmak istiyor. İtalyan ekibi, kadrosunda fazla düşünmediği, fazla şans vermediği (Bu sezon sadece 45 dakika süre aldı) oyuncu için kararını perşembe günü bildirecek. Türkiye’de transfer dönemi 15 Eylül’de biterken, Sarı- Lacivertli ekip cuma günü sağlık kontrolünden sonra Pasalic’e imza attırmayı planlıyor.