Futbol Inter pişman oldu! Performansı İtalyanları da büyüledi
Paylaş
Inter pişman oldu! Performansı İtalyanları da büyüledi

Edin Dzeko’nun Fenerbahçe’deki performansı İtalyanları da büyüledi. Tuttosport, “Inter, Dzeko’yu gönderdiği için pişman” yorumunu yaptı.

Fenerbahçe’nin bu sezon başında kadrosuna kattığı yıldız golcü Edin Dzeko, attığı goller ve oynadığı futbolla İtalyan basınında gündemden düşmüyor. Tuttosport, “Inter, Dzeko’yu gönderdiği için pişman” başlığıyla yaptığı haberde Boşnak forvetin Fenerbahçe’yi zirveye taşıdığını ifade etti. Interista, “Birinci sıradaki Fenerbahçe, Inter’in eski oyuncusu Dzeko’nun keyfini çıkarıyor” yorumunu yaparken Internews24, “Edin, Türkiye’de ikinci baharını yaşıyor” ifadesini kullandı. 37 yaşındaki Boşnak forvet, Fenerbahçe formasıyla bu sezon 12 maça çıktı. 8 gol atan 6 asist yapan Dzeko, en etkileyici sezonlarından birine imza atıyor.

Haberin Devamı

FENER SZYMANSKİ’DEN ÇOK PARA KAZANIR

Sebastian Szymanski’nin menajeri Mariusz Piekarski, Polonyalı futbolcunun yükselen değer olduğuna dikkat çekti. Piekarski, “Fenerbahçe’nin bugün Szymanski’den 30-40 milyon euro para kazanabileceği söyleniyor ama bence şu anda Szymanski paha biçilemez bir futbolcu. İstanbul’da çok huzurlu ve Galatasaraylı taraftarlar bile fotoğraf çektiriyor” dedi.

DJİKU ŞOKU

Kanarya’da milli ara öncesi savunmada geçit vermeyen Alexander Djiku nazara geldi. Djiku, Gana Milli Takımı kadrosundan sakatlığı nedeniyle çıkarıldı. Bu arada bir başka Ganalı Beşiktaş’ta forma giyen Daniel Amartey de sakatlandı.

EN İYİ SAĞ BEK FERDİ

Comparisonator verilerine göre Süper Lig’in ilk 8 haftalık bölümünde en iyi bek Ferdi Kadıoğlu oldu. Ferdi, 300 puanla bu alanda birinci sırada yer aldı. Konyaspor’dan Guilherme 270 puanla ikinci Galatasaraylı Sacha Boey 260 puanla üçüncü sırada yer buldu.

Haberin Devamı

FENER-GALATASARAY 3 AYDA KARDA

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor 3 aylık bilançolarını açıkladı. Sarı-lacivertliler, 919 milyon 164 bin 964 TL ile sarı-kırmızılılar da 98 milyon 899 bin 161 TL kâr elde ederken Beşiktaş 183 milyon 273 bin 639 TL, Trabzonspor ise 449 milyon 272 bin 224 TL zararda olduklarını belirtti