Futbol İşimize bakalım
Paylaş
İşimize bakalım

Fenerbahçe’nin hocası, “Rakiplerimizin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Hatay sınavı zor geçecektir. Kendi işimize bakalım ve 9’da 9’la yola devam edelim” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Hatayspor maçı öncesi oyuncularına ‘derbi’ uyarısında bulundu. Kartal, futbolcularından Galatasaray-Beşiktaş maçını bir kenara bırakıp sadece Hatay ile oynanacak mücadeleye odaklanmalarını istedi. Başarılı teknik adamın takımla yaptığı toplantıda “Rakiplerimizin ne yaptığı bizi ilgilendirmez. 8 maçımızı kazandık, 9’da 9’a odaklanalım. Kadıköy’de karşılaşacağımız rakibimizin form grafiği yükselişte. İşimize bakalım ve hata yapmadan yolumuza devam edelim. Sizler sahaya konsantre olduğunuzda neler yapabileceğinizi gösterdiniz. Yine aynı özveriyi sizlerden bekliyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Bu arada Kartal ve ekibi, Hatayspor maçına hazır. Deneyimli teknik adam, milli arada Volkan Demirel’in takımının sistemini analiz etti ve rakibin zaaflarını belirledi.

Haberin Devamı

GÖZLER İRFAN CAN’DA

Kanarya’da teknik direktör İsmail Kartal, Hatayspor karşısında kanat organizasyonlarıyla sonuca gitmeyi hedefliyor. Bu bağlamda Kartal’ın en önemli kozu İrfan Can Kahveci olacak. A Milli Takım’ın Letonya maçında riske edilmeyen ve yüzde 100 hazır durumda olan İrfan Can, hocasıya yaptığı görüşmede Hatay karşısında skora etki edeceğinin sözünü verdi.

TAKTİK ÇALIŞTI

Hatayspor maçının hazırlıklarına devam edildi. İdman, koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Çabukluk çalışmalarıyla devam eden idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı

FEDERASYONUN CEZA VERECEĞİNE İNANIYORUZ

Fenerbahçe Kulübü, Erden Timur’un açıklamalarıyla ilgili bildiri yayınladı. Sarı-lacivertliler, “Federasyona başvuruda bulunuldu” başlıklı yaptığı açıklamada hakem yorumcusu Ahmet Çakar’ın da adına yer verip “Disiplin Kurulları ile Etik Kurulunca ilgili yaptırımlarla cezalandırılacaklarına olan inancımız tamdır. Gelinen noktada, oyunun saha içi ve saha dışındaki dürüstlüğüne ilişkin iddia ve spekülasyonlar, Türk futbolunun yapısal problemlerinin başında gelmektedir. Hiç şüphesiz ki söz konusu iddiaların aydınlatılması ve gerekli önlemlerin alınması, Federasyonunuzun sorumluluğundadır” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

KANARYA’DA SAKATLIK ŞOKU

Fenerbahçe’de Serdar Aziz ve King’in sakatlandığı açıklandı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, önceki gün yapılan antrenmanda ayak bileğine darbe alan Serdar Aziz’in sol ayak bileği iç bağlarında yırtık, sol arka adalesinde ağrı şikayeti bulunan Joshua King’in de MR’ında ikinci derece yırtık tespit edildiği bildirildi.