Futbol İsmail Kartal imzayı resmen attı! Törende Arda Güler sorusu
Paylaş
İsmail Kartal imzayı resmen attı! Törende Arda Güler sorusu

Fenerbahçe'de İsmail Kartal 3. dönemine başladı ve resmi imzayı attı. İmza töreninde Başkan Ali Koç da hazır bulundu. Basın mensuplarının sorduğu Arda Güler sorusuna verilen cevap ise dikkat çekti.

İsmail Kartal, Fenerbahçe'deki 3. dönemine resmen başladı. İmza töreninde konuşan Kartal ve Başkan Ali Koç, merak edilenleri cevapladı. En çok merak edilen konu ise Arda Güler'in transferiydi.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER KONUSU

Real Madrid ile anlaştığı iddia edilen Arda Güler ile ilgili gelen soruyu cevaplayan İsmail Kartal, "Arda Güler futbol dünyasında artık bir figür, yükselen bir değer. Arda, başkanımızla yaptığı istişareler sonucu yurt dışından kulüplerle görüştüğünü bildirdi. Arda'nın ve Fenerbahçe'nin hakkında hayırlısı neyse o olsun" dedi.

Ali Koç ise dün görüştüğü Arda hakkında, "Arda Güler konusunda uzun cevap verecek konumda değilim. Milyonlarca Fenerbahçe taraftarı Arda'yı bağrına basmıştır. Sadece taraftarlarımız değil diğer takımların taraftarları da onu çok sevdiler. Şu an süreç sonuçlanmadığı için detay veremiyorum ama süreç sonuçlanacak. Detaylı bir şekilde anlatmanın benim için bir borç olduğunu düşünüyorum. Allah herkes için en hayırlısını yapsın. Net bir şekilde şunu söyleyebilirim. Arda, Fenerbahçe'de kalmayacak çünkü kalmak istemiyor. Fenerbahçe'de kalacağı çok güzel teklifler de vardı ancak bunu istemedi. Arda önümüzdeki sezon Fenerbahçe Spor Kulübü'nde olmayacak" diyerek net konuştu.

Haberin Devamı

"HOCAMIZ HEP SAMANDIRA'DA"


Ali Koç, göreve başlayan İsmail Kartal ile ilgili ise şunları söyledi:

İmza törenini hocamızın daha fazla vakit geçirdiği Samandıra'da yapmayı uygun gördük. 103 gollük efsane sezonun en önemli mimarlarından birisi olan, 8,5 yıl boyunca teknik kadroda yer alan, 2 sezon teknik direktörük yapan, 2014/15 sezonunda gerçekleşen ve şampiyonluğumuza mal olan suikast saldırısı sonrası takımımızı ayakta tutan değerli İsmail Kartal hocamızla yeni bir serüvene başlamak için buradayız. Yollarımız kesişecek demiştik, şimdi bu birliktelik tekrar başlıyor. Hocamızla neden yola devam etmediğimizi de anlatmak istiyorum. Kendisini göreve çağırdığımız zaman sağolsun geldi ve takımı hazırladı. Fenerbahçe'yi olağanüstü bir performansla ikinci yaptı. Birkaç hafta olsa şampiyon bile olabilirdik. Biz hocamıza önümüzdeki sezon için dünyaca ünlü bir teknik adam getireceğimizi söyledik. Jorge Jesus'a da tekrar teşekkür ediyorum.

ALİ KOÇ'TAN TARAFTARA MESAJ

Paylaşacağım istatistiklere göre son 3 sene içerisinde en çok puan toplayan takım 235 puanla Fenerbahçe. Ne hikmetse hakem hataları Fenerbahçe lehine hiç yok. Konuşulmayacak düzeyde. Fenerbahçe'nin hakkı yendi, yeterince lobi yapılmadı dendi. Maç sahada kazanılır. En çok galibiyet alan takım 71 ile Fenerbahçe, en az mağlubiyet alan takım 21 ile Fenerbahçe, en çok gol atan takım 232 gol ile Fenerbahçe. Taraftarlarımı büyük resmi görsünler. Hocamızı ve ekibini canı gönülden kutlayın, onlara destek olun. Bu camianın en büyük savunucuları olun. Geçen sene 1 penaltımı oldu. Serdar Dursun yuhalandı. Bu normal değil. Taraftarlarımıza aynaya bakmaya davet ediyorum. İsmail hocamıza can siperhane olmalarını diliyorum.

Haberin Devamı