Futbol İsmail Kartal: Sakatlıklar bizim için bahane olamaz
Paylaş
İsmail Kartal: Sakatlıklar bizim için bahane olamaz

Serdar Aziz ve Djiku’nun ardından Becao ile Fred’den yoksun kalan Kartal, takımdaki her futbolcunun göreve hazır olduğunu belirtip “Sakatlıklar bizim için bahane olmaz” ifadesini kullandı.

Bu sezon Avrupa’da ve ligde oynadığı 19 maçı da kazanan Fenerbahçe’de üst üste gelen sakatlık haberleri endişe yaratsa da teknik direktör İsmail Kartal’ın takıma olan güveni tam... Kartal, uzun bir süre savunmada görev yapan Serdar Aziz, Djiku ve Becao’dan yararlanamayacak. Orta sahada fark yaratan isimlerden Fred’den de yoksun kalan Kartal, geniş bir kadroya sahip olduklarını belirtip oyuncularını “Sakatlıklar bizim için bahane olmaz” diyerek motive ediyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE ZORU SEVER

Kartal’ın tarihi bir sezon yaşadıklarını belirtip “Sarı-lacivertli formayı giyen her oyuncumuz görevini layıkıyla yapacak kapasiteye sahip. Elbette sezon içinde bu tür sakatlıklar olacak. Ben oyuncularımın hepsine güveniyorum. Galibiyet serimizi sürdüreceğiz. Taraftarımız endişe etmesin. Fenerbahçe, bu tür zorluklardan kurtulmasını bilir. Trabzonspor maçında görev alacak oyuncularımız forma giyemeyen arkadaşlarını aratmayacaktır” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

YENİ STOPER İKİLİSİ SAMET-OOSTERWOLDE

İsmail Kartal, Becao’nun yokluğunda savunmada görev vereceği isimleri belirledi. Sarı-lacivertlilerin Trabzonspor karşısındaki stoper ikilisinin Samet ve Oosterwolde olması bekleniyor. Başarılı teknik adamın sol bekte ise Ferdi’yi görevlendireceği öğrenildi. Bu arada Fred’in yerinde Crespo’nun oynaması bekleniyor.

Haberin Devamı

SERDAR SAATÇI HAMLESİ

Fenerbahçe yönetimi, savunmadaki futbolcuların sakatlanmasının ardından devre arasında stoper arayışına yönelecek. Sarılacivertlileri gündemindeki 1 numaralı isim Braga’da forma giyen Serdar Saatçı. Eski Beşiktaşlı 20 yaşındaki stoper, transfer listesine dahil edildi. Bu arada Antalyaspor’dan Ömer Toprak’ın da alternatifler arasında yer aldığı öğrenildi.

RYAN KENT’E İZİN ÇIKMADI

Fenerbahçe’nin sezon başında Rangers’tan transfer ettiği Ryan Kent’e Premier Lig ekibi Sheffield United talip olmuştu. Ancak Başkan Ali Koç’un buna karşı çıktığı ve ocak ayında herhangi bir oyuncunun takımdan ayrılmasına izin vermeyeceği öğrenildi. Bu sezon 12 maçta süre alan İngiliz oyuncu 1 gol ve 2 asist kaydetti.