Futbol İsmail Kartal'ın ilk transferi belli oldu
Paylaş
İsmail Kartal'ın ilk transferi belli oldu

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de sezonu Jorge Jesus yönetiminde tamamlayan Fenerbahçe, Portekizli çalıştırıcının ayrılığıyla hocasız kalmıştı. Jesus'un yerine İsmail Kartal getirildi. Fenerbahçe'de yeni dönemine başlayan İsmail Kartal, ilk transfer hedefini de belirledi. Sarı-lacivertli taraftarlarda büyük heyecan yaratan yıldız isim için girişimler başladı. İşte son dakika haberinin detayları...

Jorge Jesus yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak tamamlayan Fenerbahçe, yeni hocasını açıkladı.

Haberin Devamı

Portekizli çalıştırıcının ardından Abdullah Avcı ve İsmail Kartal arasında kalan sarı-lacivertli yönetim, kararını İsmail Kartal'dan yana verdi. Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör İsmail Kartal ile 1 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Fenerbahçemize hem futbolcu hem de teknik direktör olarak hizmet eden ve en zor dönemlerde camiamızın bir neferi olarak hiçbir sorumluluktan kaçınmayan İsmail Kartal hocamız ile 2023-2024 sezonu için bir yıllık anlaşmaya varılmıştır.

İsmail Kartal, Fenerbahçe kariyerini bu sezon yarışacağımız tüm kulvarlarda kupalar kazanarak taçlandırmak için, yeniden Çubuklu'nun başına geçiyor. Yuvana hoş geldin Fenerbahçe'nin neferi.

Haberin Devamı

İLK TRANSFERİ BELLİ OLDUİLK TRANSFERİ BELLİ OLDU 

Önümüzdeki sezon için kesin olarak şampiyon olmayı hedefleyen Fenerbahçe, yeni hocası olması beklenen İsmail Kartal'a bir 'hoş geldin' hediyesi hazırladı.

Sabah'ta yer alan habere göre; sarı-lacivertli ekibin kurmayları, Renato Sanches'i kadrosuna katarak yeni hocasına ilk sürprizini yapacak.

ELBETTE İSMAİL KARTAL

İsmail Kartal, 2021-22 sezonunun devre arasında ve lig bitimindeki raporunda dribling yeteneği yüksek bir oyuncu gerektiğini belirtmişti.

Tecrübeli teknik adamın göreve gelmesiyle birlikte, yönetimin listesinde yer alan Renato Sanches 'hoş geldin' hediyesi olabilir.

SEZONUN RÜZGARINA GÖRE ALINAN KARARLAR BÖYLE

Portekizli yıldızın transferde 1 numaralı hedef haline gelmesi bekleniyor. Ali Koç, Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen PSG'nin sahibi Nasır el-Halifi ile yediği yemekte Sanches'e olan ilgilerinden bahsetmişti.