Futbol İstifa diyen bana gelsin
Paylaş
İstifa diyen bana gelsin

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Kayseri maçında ‘Yönetim istifa’ diyenleri anlamıyorum. Muhalefetin göreve gelme arzusu varsa bana gelsinler. Bana göre transferler iyi, ekonomi iyi gidiyor” dedi.

Beşiktaş, kripto varlık işlem platformu Token ile sözleşme imzaldı. Başkan Ahmet Nur Çebi, Tüpraş Stadı’nda düzenlenen törende gündeme dair açıklamalar yaptı. Başkan Çebi, “Takım başarılı olsun da bize yapılanları biz kaldırırız. Taraftarımızın bana sahip çıkması gerekirken yapılanları anlayamıyorum” dedi. İyi transferler yaptıklarını, ekonomilerinin de iyiye gittiğini belirten Çebi, “Yaptıklarımızın karşılığını sportif ve mali olarak göreceğiz. Biz eleştirileri göğüsleriz ama takımın moralinin bozulmasına izin vermeyeceğim” diye konuştu.

Haberin Devamı

HER CUMA GELSİNLER

Kayseri maçında, taraftarın “Yönetim istifa” diye bağırmalarının hatırlatıldığı Çebi, “Mali yapı düzeldi, sportif başarı da gelecek. İyi transferler yaptık. Bunların derdi ne ben de anlamış değilim. Muhalefet göreve gelmeyi hedefleyebilir ama neden böyle yaptıklarını gelip bana anlatsınlar. Bir grup taraftar da onlara katılabilir. Her cuma öğleden sonra onları bekliyorum. Beşiktaş’ın her kuruşunu hassasiyetle harcıyorum” ifadesini kullandı.

3 SANİYEDE TÜKENDİ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Paribu CEO’su Yasin Oral, Siyah-Beyazlı kulüp ile kripto varlık işlem platformu Paribu iş birliğiyle hayata geçen ‘Beşiktaş Token’ın tanıtım programına katıldı. Satışa çıkan yüzde 10 oranında Beşiktaş Token’ları 3 saniye içinde tükendi. Başkan Ahmet Nur Çebi, “Rakiplere açık ara fark yapacağız. Bu tokenları sattığımız müddetçe para bizim kasamıza girecek” dedi.

Haberin Devamı

YANLIŞ ONANA NASIL BİR İTHAM

Çebi, “Beşiktaş yanlış Onana’yı aldı” diyen Hürser Tekinoktay’a sert çıktı. Tekinoktay, “Amadou Onana yerine onunla aynı dönemde Lille’de oynayan Jean Onana alındı” demişti. Başkan Çebi, “Bunu diyen kişi Beşiktaş’a başkan adayı olmuş bir kişi. Eğer şaka yapmamışsa aklından zoru vardır. Bir süredir yoktu ortalıkta bu bey. Onunla savaşmaya devam edeceğiz” dedi. Çebi, Onana’nın iyi futbolcu olduğuna inandığını da söyledi.

GEDSON YETİŞMEDİ

Brugge maçında omzundan sakatlanan Gedson Fernandes, Adana Demirspor maçında da yok. Kayserispor karşılaşmasında kadroda yer almayan Portekizli yıldızın son kontrollerinde sakatlığının devam ettiği tespit edildi. Adana kafilesinde yer almayan Gedson gibi sakatlığı bulunan Rebic de Adana kafilesinde yer almadı.