Futbol İyi başlayalım
Paylaş
İyi başlayalım

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Rakibimizin hem liginde hem de Avrupa’da başarılı bir grafiği var. Kazanarak iyi başlayalım ve grup aşamasını iyi bitirelim” ifadelerini kullandı.

Üst üste 10 resmi maç kazanarak müthiş bir çıkış yakalayan Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, temkinli... Konferans Ligi’nde yarın Kadıköy’de Nordsjaelland’i ağırlayacak Kanarya’nın hocası, futbolcularıyla bir toplantı yaptı. “Henüz beklenen seviyede değiliz” diyen Kartal, “Rakibimize dikkat edelim. 10 maç kazanmamız kimseyi yanıltmasın. Hata yapmadan bu maçı kazanarak iyi başlayalım ve iyi bitirelim. Bize yakışan bu gruptan lider çıkmak olacak. Çalışıyoruz ama çok fazla maç oynuyoruz ve zamana ihtiyacımız var. Bu konuda taraftarımızın desteğine çok güveniyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

KANARYA’YA MACAR KARTAL’A BELARUSLU

UEFA, Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın Konferans Ligi’nde yarın oynayacağı maçları yönetecek hakemleri açıkladı. Fenerbahçe-Nordsjaelland maçında Macar hakem Gergo Bogar düdük çalacak. Club Brugge- Beşiktaş mücadelesini ise Belaruslu Aleksei Kulbakov yönetecek.

TADİC’E ÖZEL GÖREV

Fenerbahçe’nin hocası İsmail Kartal, Danimarka ekibi Nordsjaelland’ı kanat organizasyonlarıyla yıkmayı planlıyor. Kartal, bu taktik doğrultusunda Tadic’e özel görev verecek. Sırp yıldız kanatlardaki hareketli futboluyla Danimarka ekibinin savunmasını hataya zorlamaya çalışacak.

POTAYA YENİ DESTEK ADİDAS’TAN

Fenerbahçe Kulübü Basketbol Şubesi ile adidas Türkiye arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. “Sevdik seni her şeyden çok” sloganıyla gerçekleştirilen iş birliği Fenerbahçe Beko, Fenerbahçe Alagöz Holding, Fenerbahçe Koleji ve tüm altyapı takımlarını kapsayacak.

Haberin Devamı

BATSHUAYİ’NİN GÖZÜ KARTAL’DA

Kanarya’da Edin Dzeko’nun üstün performansı Belçikalı Michy Batshuayi’yi kulübeye hapsetti. Batshuayi, yoğun maç trafiğinde sahada olmak için İsmail Kartal’dan gelecek kararı dört gözle bekliyor. Kartal, yarınki mücadelede Dzeko’yu dinlendirip Batshuayi’yle maça başlayabilir. Fener’in hocası, maç saatine kadar kararını verecek.