Futbol Jorge Jesus'tan dikkat çeken sözleşme açıklaması
Paylaş
Jorge Jesus'tan dikkat çeken sözleşme açıklaması

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde kendi sahasında Sevilla'yı ağırlayacak Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus ile Uruguaylı futbolcu Diego Rossi, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve Diego Rossi, Sevilla ile oynanacak rövanş maçı öncesi konuştu.

Haberin Devamı

Diego Rossi'nin açıklamaları şu şekilde:

"Güzel bir meydan okuma olacak. Bu maça hazırlandık. Evimizde, taraftarımızın önünde iyi bir sonuç alacağız. Goller atmak önemli olacak. İki gollük dezavantajımız var. Ofansif oyuncuların rolü çok önemli, biz de neler yapmamız gerektiğini iyi biliyoruz."

"FUTBOLCULAR HER ZAMAN ELEŞTİRİLEBİLİR"

"Bir oyuncu takımına her zaman yardım etmek ister. Özellikle gol katkısı önemlidir. Asist yapmaya çalışıyorum. Rakamların takım oyunumuzun bir yansıması. Futbolcular her zaman eleştirilebilir. Bu eleştiriler sizi etkilememeli. her gün, bir önceki günden daha iyi olabilmek için çalışmalarımı sürdürüyorum."

Jorge Jesus'un açıklamaları şu şekilde:

"İyi bir takıma karşı mücadelemizi vereceğiz. 2-0'lık dezavantajımız var. Sevilla bu kupayı 6 kere kazandı. Ancak hala şansımız olduğuna inanıyoruz. Taraftarın desteği, inanmaları çok önemli olacak. Biz hala inanıyoruz. Sevilla'ya saygı duyuyoruz ama hala söyleyecek bir sözümüz var."

Haberin Devamı

"SÖZLEŞMEM MAYIS'TA BİTİYOR"

"Ses kaydımla ilgili sorunun maçla ilgisi yok ama cevap vereceğim. Fenerbahçe'de kontratım mayıs ayında bitiyor. Bu yeni bir durum değil. Bunun dışında söylenecek bir şey yok."

"4 POZİSYONA GİRDİK, GOLÜ BECEREMEDİK"

İlk maç tam da düşündüğüm gibi geçti. İlk 45 dakika taktiksel olarak iyi ve güçlü görüntü sergiledi. Sevilla'dan çok daha iyiydik. İkinci yarı taktiksel olarak iyi değildik. Sevilla 3 pozisyona girdi, 2 gol attı. Biz ilk yarıda 4 pozisyona girdik ama atmayı beceremedik. Sevilla gibi bir takımla oynarsanız, fatura ağır olabiliyor. Turu geçmek için gol lazım, bunun için çalışacağız.

NE OLMUŞTU?

Brezilyalı gazeteci Gabriel Reis, Jorge Jesus'un "Fenerbahçe'den ayrılmak istiyorum" dediği ses kaydını paylaştı.

Son olarak Flamengo'nun Rio derbisinde Fluminense yenilginin ardından Jorge Jesus'un olay kaydını paylaşan Brezilyalı gazeteci Gabriel Reis sosyal medyada gündem oldu. Portekizli teknik adamın yayınlanmamak kaydıyla yaptığı açıklamada, "Burada, Türkiye'de hava çok soğuk. Uyum sağlamak için çok acı çektim. Ancak Mayıs ayını beklemeniz gerekiyor. Size ve herkese kucak dolusu" ifadeleri yer alıyor.

Haberin Devamı

Reis, Jorge Jesus, Türk ekibiyle olan sözleşmesinin Haziran'da sona ereceğini ancak Türkiye Ligi'nin Mayıs'ta biteceğini hatırlattı.