Futbol Julian Draxler'den şaşırtan hareket! Dünya bu olayı konuşuyor…Pas verdikten sonra maçı bırakıp gitmişti, sebebi belli oldu
Paylaş
Julian Draxler'den şaşırtan hareket! Dünya bu olayı konuşuyor…Pas verdikten sonra maçı bırakıp gitmişti, sebebi belli oldu

Qatar SC maçında yeşil sahalarda pek görülmeyen bir olay yaşandı. Katar Yıldızlar Ligi ekiplerinden Al Ahli forması giyen Julian Draxler, verdiği bir pasın ardından sebepsizce oyun alanını terk etti. Maçın ortasında kimseye bir şey demeden soyunma odasına giden 30 yaşındaki futbolcunun bu şaşırtıcı hareketinin nedeni ise sonradan ortaya çıktı…

Al Ahli ile Qatar SC, Katar Yıldızlar Ligi 6. Haftasında karşı karşıya geldi. Al-Thumama Stadyumu'nda gerçekleşen müsabakada Qatar SC 4-2 gibi net bir skorla sahadan galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Deplasmanda sahaya çıkan Qatar SC'ye galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Bruno Tabata, 58. dakikada Malango Ngita ve 4. ile 90. dakikalarda Danzabe kaydetti. Ev sahibi Al Ahli’nin golleri ise 62. ve 66. dakikalarda Julian Draxler'den geldi.

BİR ANDA SAHAYI TERK ETTİ

Al Ahli'de ikinci yarının başında oyuna giren ve takımının iki golünü kaydeden Julian Draxler, bitime kısa bir süre kala yaptığı hareketle sosyal medyanın gündemine oturdu. Yetenekli oyuncu, maçın son bölümlerinde attığı bir pasın ardından sebepsizce sahadan ayrıldı.

NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Maçta ayağına doğru gelen bir topu karşılayan 30 yaşındaki futbolcu topa vurduktan sonra arkasını dönerek sahadan çıktı. Kameralar oyuncunun soyunma odasına yöneldiğini kaydetti. Kısa bir süre sonra sahaya geri dönen yıldız oyuncunun bağırsak problemi yaşadığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Julian Draxler, sezon başında Paris Saint-Germain'den Katar ekibi Al Ahli Doha'ya 9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. 30 yaşındaki Alman futbolcunun Katarlı ekip ile 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Geçtiğimiz sezonu Portekiz ekiplerinden Benfica'da geçiren Julian Draxler, tüm kulvarlarda toplamda 18 maçta süre buldu. Alman futbolcu bu maçlarda 2 gollük performans gösterdi.

TUVALETE GİTMEK İÇİN ÇIKIP GERİ DÖNMEMİŞTİ

Barcelona'nın 16 yaşındaki futbolcusu Lamine Yamal, Ekim ayının başında UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu ikinci haftasında Porto ile oynanan maçın 70. dakikasında tuvalete gitmek için sahayı terk etmiş ve bir daha geri dönmemişti. Yaklaşık 10 dakika boyunca 10 kişi oynayan Barcelona'da teknik direktör Xavi, Lamine Yamal'ın geri dönmemesi üzerine 80. dakikada Marcos Alonso'yu oyuna almıştı.

SEBEBİ HASTALIK ÇIKMIŞTI

Barcelona Teknik Direktörü Xavi, maçtan sonra konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yamal hastaydı. Acı çekiyordu ve bir süredir bunu bana söylüyordu. Oyun durunca tuvalete gitmek istedi, ben de izin verip hemen geri gelmesini istedim. Gitti ama dönmedi." demişti.

MOURINHO'YU ÇILDIRTMIŞTI

Tottenham forması giyen Eric Dier, 2020 yılında Chelsea ile oynadıkları İngiltere Lig Kupası maçında sahayı terk edip tuvalete gitmişti. Mourinho, Chelsea'nin tehlikeli pozisyonunun ardından çılgına dönmüş ve tuvalete koşarak Eric Dier'ı sahaya geri döndürmüştü.

Haberin Devamı

Maçtan sonra konuşan Dier, "Tuvalete gidince Mourinho arkamdan kovaladı ama yapabileceğim bir şey yoktu. Belki de 48 saat içinde 2. maçıma çıkmam, tuvalet ihtiyacıma neden oldu. Ben sahadan ayrıldığımda gol yemediğimiz için şanslıyız." ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medyadan tuvaletten bir fotoğraf paylaşan Dier, "maçın adamı" notunu düşmüştü.