Futbol Karıştırmak istiyorlar
Paylaş
Karıştırmak istiyorlar

Camiaya birlik mesajı veren Okan Buruk, “Dışarıdan Galatasaray’ı karıştırmak için büyük bir çaba var. Bunu net bir şekilde görüyoruz. Kimseye Galatasaray’ı karıştıracak gücü vermemeliyiz. Bundan sonra hem sahada hem dışarıda daha güçlü bir Galatasaray olacak” dedi.

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Dünkü idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç teknik adam, camiaya birlik mesajı verdi.

Haberin Devamı

Zorluklara hep beraber göğüs gereceklerini ifade eden Buruk, şunları söyledi: “Bu süreçte daha çok birlikte olmalıyız. Dışarıdan Galatasaray’ı karıştırmak için büyük bir çaba var. Bunu net bir şekilde görüyoruz. Yalanlar, uydurmalar... Futbolcularımız, bizim için bekliyoruz. Bunlara hazırız. Göğüs gereriz. Kimseye Galatasaray’ı karıştıracak gücü vermemeliyiz. İşimiz futbol. Sadece futbola odaklanacağız. Geçen sene de aynısını yapmıştık. En doğru iş; sahada cevap vermek, kazanarak yolumuza devam etmek. Aynı istekle devam edeceğiz bu sezon. Ben takımın başındayım. Bundan sonra hem sahada hem dışarıda daha güçlü bir Galatasaray olacak.”

İKİ YILDIZ SÜRE ALABİLİR

Buruk, kadroya katılan yıldız isimlerin durumuna da değindi. Başarılı hoca, “Ziyech, iki gün önce antrenmanlara başladı. Kadroda olacak bu hafta. Ndombele tam hazır olmasa da kadroda yer alacak. İki oyuncuya da süre verebiliriz. Zaha’nın durumuna bugün, yarın karar vereceğiz; bu maç mı, bir sonraki maç mı diye. Diğer oyuncularım da oynamaya hazır durumda bekliyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

KONTRATI KONUŞURUZ

Okan Buruk’a Sarı-Kırmızılılar ile sözleşme uzatıp uzatmayacağı da soruldu. Genç hocanın yanıtı şöyle oldu: “Galatasaray’ın başarısı hepimiz için ilk sırada. Kontratla ilgili bir şey konuşmadık. Daha sonra oturup konuşuruz. Bu görüşmede de maddiyat ikinci sırada gelir.”

EYÜP AYDIN ASLAN OLDU

Okan Buruk, genç bir oyuncu ile görüştüklerini söylerken bu ismin Eyüp Aydın olduğu ortaya çıktı. Almanya doğumlu olan 19 yaşındaki gurbetçi futbolcu, Bayern Münih’in ikinci takımında görev yapıyor. Ön liberoda oynayan Eyüp, bugün resmi sözleşmeye imza atacak. 50 bin euro imza parası verilecek olan genç futbolcunun bu sezonki garanti ücretinin 240 bin euro olması bekleniyor. Sol ayağını kullanan Eyüp, Alman ekibinde yüksek skor katkısıyla dikkat çekmişti.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NE HAZIRIZ

Bu sezon ana hedeflerinin 24. şampiyonluk olduğunu belirten Buruk, Şampiyonlar Ligi için de hazır olduklarını söyledi. Buruk, “Lige ve Şampiyonlar Ligi’ne hazırız. Kendimize güvenerek Şampiyonlar Ligi’ne bir giriş yapacağız. Tüm maçları kazanmak için sahaya çıkacağız. Galatasaray, bulunduğu arenada en iyisi olmaya çalışır. Öncelikli hedefimiz gruptan çıkmak” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

DAVINSON SANCHEZ MÜJDESİ

Galatasaray’ın teknik patronu Okan Buruk, yeni transfer Davinson Sanchez’in bugün takıma katılacağını açıkladı. Buruk, “Davinson Sanchez, milli takımdan dönüp İngiltere’den eşyalarını alacak ve yarın (bugün) bizle beraber olacak. Bakambu da sabah geldi. Her iki futbolcu, takımla çalışmaya başlayacak” dedi.