Futbol Kariyerindeki tek eksik! Messi'nin hayalleri gerçek oluyor
Paylaş
Kariyerindeki tek eksik! Messi'nin hayalleri gerçek oluyor

Kariyerindeki tek eksiği Dünya Kupası olarak gören Lionel Messi, Katar'daki turnuva öncesi PSG'nin son oynayacağı Auxerre maçında görev yapmamak için izin isteyen Arjantinli süperstara hocası Galtier'den onay çıktı. Messi, Kupa 1'de finale kalırsa 1000. maçında şampiyonluğa ulaşma şansına sahip olacak.

18 Kasım-20 Aralık tarihleri arasında Katar'da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası'nın başlamasına artık sadece 1 hafta kaldı. Futbolseverler dev turnuvayı heyecanla beklerken, oyunun ana kahramanları futbolcular da gün saymaya başladı. Gelmiş geçmiş en iyi futbolcular arasında gösterilen ancak Arjantin Milli Takımı'yla hiç Dünya Kupası kazanamayan Lionel Messi de hedefini belirledi.

Haberin Devamı

35 yaşındaki süperstar, muhtemelen son kez mücadele ettiği turnuvada bu sene zirveye ulaşmak istiyor. Bu kez kupaya uzanacağına inanan tecrübeli yıldız planlarını da yapmaya başladı. Messi, Dünya Kupası öncesinde PSG'nin, Ligue 1'de oynayacağı Auxerre maçında forma giymemek için yönetim ve teknik heyetten izin istedi.

Sakatlık riskinden korkan Messi'nin asıl bu isteğinin nedeni ise çok ilginç... 35 yaşındaki süperstar, Arjantin ile kupada finale çıkarsa final kapışması Messi'nin kariyerindeki 1000. resmi maçı olacak. Yıldız oyuncu da kariyerini böylesine özel günde yani 1000. karşılaşmasında dünyanın en prestijli kupası olan Dünya Kupası'nı kazanarak taçlandırmayı amaçlıyor. L'Equipe'in haberine göre; başarılı futbolcunun bu isteği PSG yönetimi ve teknik direktörü Christopher Galtier tarafından doğal karşılandı ve izin verildi. Bu doğrultuda Messi'nin pazar günü oynanacak Auxerre maçında görev yapmayacağı kaydedildi.

Haberin Devamı