Futbol Kartal'da ocak operasyonu
Paylaş
Kartal'da ocak operasyonu

Transfer sözü vererek seçimi kazanan başkan Hasan Arat, oyuncu almak için harıl harıl çalışıyor. PSG’den Soler, Chelsea’den Sarr, Al Nassr’dan Talisca, Nice’den Atal ile Panamalı Cordoba için girişimler sürüyor.

Şampiyonluk yarışında geride kalan Beşiktaş, yeni yönetimi ile ikinci yarıda atağa kalkmayı planlıyor. Transfer sözü vererek başkanlık koltuğuna oturan Hasan Arat harekete geçti. PSG ve Chelsea’den oyuncu almak için görüşmeler yapan Hasan Arat’ın Talisca için de çalışmalar yaptığı biliniyor. Talisca için Al Nassr ile görüşecek olan Arat, “Beşiktaş layık olduğu yere hızla çıkacaktır. Puan farkı büyük gibi görünse de kapanmayacak kadar değil, bu amaçla çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

HER BÖLGEYE TRANSFER

Başkan Arat, PSG’den Carlos Soler ve Chelsea’den Malang Sarr’la bombaları peş peşe patlatmak istiyor. 26 yaşındaki Soler’in bonservisiyle takıma kazandırılması için büyük çaba sarf edilecek. Piyasa değeri 20 milyon euro olan Soler orta sahada görev yapıyor. Chelsea’nin 24 yaşındaki Fransız stoperi Sarr’ın da bonservisiyle alınması düşünülüyor. Nice’de kadro dışı kalan Cezayirli sağ bek Youcef Atal, Panamalı sağ bek Jose Cordoba da listede yer alıyor.

KONDİSYON ÖN PLANDA

Beşiktaş, perşembe günkü Alanya maçının hazırlıklarını teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde sürdürdü. Çalımbay, kondisyon ağırlıklı bir idman yaptırdı. Son bölümdeki çift kale de tecrübeli hocayı mutlu etti.

Haberin Devamı

SAKATLARDAN İYİ HABER

Beşiktaş’ta sakatlıkları sebebiyle bir süredir takımdan uzak kalan Milot Rashica ve Arthur Masuaku antrenmanda yer aldı. Takımla birlikte çalışan iki oyuncunun perşembe günü Alanyaspor ile oynanacak maçta kadroya alınacakları öğrenildi.