Futbol Kazanmaya devam edelim
Paylaş
Kazanmaya devam edelim

Buruk, “Son haftalarda sahadan istediğimiz sonuçları alıyoruz. Aynı özveriyle yolumuza devam etmeliyiz. Zirve yarışında gücümüzü her zaman hissettirmeliyiz” dedi.

Cim Bom bugün erteleme maçında İstanbulspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaşacak. Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, oyuncularıyla yaptığı toplantıda galibiyet serisine devam etmeleri yönünde uyarılarda bulundu. Ligin en iyi kadrosuna sahip olduklarını yineleyen Buruk, “Rehavete kapılmamalıyız. Ligde üst üste 4 maçlık galibiyet serimiz var. Bunu 5’e çıkarıp önümüze bakmalıyız. Yoğun maç trafiğinde oynayan ve oynamayan tüm arkadaşlarımızın hazır halde olmasını istiyorum. Size hep güveniyorum. Aynı özveriyle kazanarak zirvedeki gücümüzü hissettirmeye devam etmeliyiz. Hiçbir rakibimizi küçümsememeliyiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

FEDAKAR GOLCÜ MAURO ICARDİ

Aslan’ın gol silahi Mauro Icardi, son 12 lig maçının tamamında gol atarak ligde bunu başaran ilk isim olmuştu. Arjantinli yıldızın ayak bileğindeki ağrılara rağmen oynadığı ortaya çıktı. Yoğun maç trafiğinde takımını yalnız bırakmak istemediği için büyük fedakarlık yapan tangocu, milli araya kadar sahada olmak istediğini teknik heyete iletti. Arjantinli yıldıza milli arada izin verilecek ve kendisine iyileşme programı uygulanacak.

FENERBAHÇE-GALATASARAY PETROL OFİSİ’YLE DEVAM

Petrol Ofisi Grubu, yeni sezonda da Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı ve Galatasaray Kadın Futbol Takımı’yla yola devam ediyor. Petrol Ofisi, Türk futbolunun iki büyük takımının isim ve forma göğüs sponsorluğunu sürdürecek.

Haberin Devamı

MORUTAN DAVASI FIFA’LIK OLDU

Olimpiu Morutan’ın eski kulübü FCSB, 1 milyon euro bonus alacağı için FIFA’ya başvurdu. Rumen kulüp, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi grup aşamasına kalmasının ardından anlaşma gereği 1 milyon euroluk bonusu ödemeyi reddetmesi üzerine konuyu FIFA’ya taşıdı. FIFA, önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili kararını verecek.

NELSSON BABA OLDU

Nelsson, babalık sevinci yaşadı. Kulüpten yapılan açıklamada “Victor ve kız arkadaşı Sofie’yi tebrik eder, yeni doğan kızları Ella’ya uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz” ifadeleri kullanıldı. Danimarkalı stoper, kız arkadaşının acil doğum riski nedeniyle izinli olarak Başakşehir maçı kadrosunda yer almamıştı.