Futbol Kazımcan Karataş'ın hedefi Avrupa
Paylaş
Kazımcan Karataş'ın hedefi Avrupa

Galatasaray'ın genç sol beki Kazımcan Karataş, sarı kırmızılı kulübün televizyonuna özel açıklamalarda bulundu. 20 yaşındaki oyuncu Galatasaray'da şampiyonluklar yaşayıp Avrupa'da transfer olmayı hedeflediğini söyledi.

 

Galatasaray'ın sezon başında Altay'dan transfer ettiği Kazımcan Karataş gelecek planlarını anlattı. GS TV'ye konuşan genç savunmacı, Avrupa hedefinden bahsetti.

Haberin Devamı

Kazımcan, "Hedefim şampiyonluk. Sonra da Galatasaray'ı Avrupa'da temsil etmek, Şampiyonlar Ligi'nde top oynamak. Şu an hedeflerim bunlar. Uzun vadede ise Avrupa'da oynamak istiyorum. Ülkemi, takımımı Avrupa'da iyi bir şekilde, iyi bir karakter olarak temsil etmek istiyorum" dedi.

Galatasaray'da oynadığı için gurur duyduğunu söyleyen Kazımcan, "Televizyonda izlediğim, oyun konsolunda oynadığım futbolcu ağabeylerimle şu an aynı sahayı paylaşıyorum. Onların hedefi şampiyonluksa benim de hedefim şampiyonluk. Gerçekten onlar bana çok şey öğrettiler. Kendi mevkiimde olan futbolcular, diğer oyuncular, sahada liderlik vasfını yakalayan oyuncular tecrübe anlamında, oyun anlamında hem de ait olma anlamında bana çok şey kattılar. Dünyaca ünlü yıldızlarla oynadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Genç oyunculara seslenen Kazımcan, "Buradan gençlere de seslenmek istiyorum. Görsünler kimlerle oynadığımızı, onların disiplinleri, bir günlerine baksınlar .Gerçekten çok profesyonelce yaşıyorlar hayatlarını. Antrenmanları, dinlenmeleri, uyku düzenleri, beslenmeleri, gerçekten inanılmaz. Bunları da kendime örnek alıyorum" önerilerinde bulundu.