Futbol Kent'in katkısı artacak
Paylaş
Kent'in katkısı artacak

Kasımpaşa maçında oyuna sonradan girip gösterdiği performansla tam not alan İngiliz futbolcu kadro konusunda İsmail Kartal’ın elini daha da rahatlattı. Kartal’ın, “Süresini arttırıp ondan yararlanacağım” dediği öğrenildi.

Fenerbahçe’de neredeyse bütün oyuncular skora katkı yaparken son haftalarda Ryan Kent’in yükselen performansı dikkat çekiyor. Kasımpaşa maçında oyuna girdikten sonra etkili futbol ortaya koyan İngiliz futbolcu teknik direktör İsmail Kartal’ın gözüne girmeyi başardı. Milli arada Samandıra’da hazırlıklarını sürdüren İngiliz kanat oyuncusu, daha hırslı bir görüntü veriyor.

Haberin Devamı

Geldiği günden beri forma adaletine önem veren teknik direktör İsmail Kartal da Kent’in durumunu yakından takip ediyor. Kartal’ın milli ara sonrası İngiliz futbolcuya daha fazla şans vereceği öğrenildi. Başarılı teknik adamın yakın çevresine “Kent böyle devam ederse daha çok süre alacak. Ben de kendisinden daha çok yararlanacağım. Formayı kim isterse o oynayacaktır. Kent de formayı çok istediğini bize gösterdi” dediği ifade edildi.

ALİ KOÇ’A 45 GÜN CEZA

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 45 gün hak mahrumiyeti cezası aldı. PFDK, Ali Koç’a “Sportmenliğe aykırı hareket” ve “Hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamalar” nedeniyle ayrıca 210.000 TL para cezası verdi. Koç, katıldığı bir televizyon programında hakemler hakkında sert ifadeler kullanmıştı.

Haberin Devamı