Futbol Kerem Demirbay artık Galatasaray taraftarı için 'Dayı'
Paylaş
Kerem Demirbay artık Galatasaray taraftarı için 'Dayı'

Türk asıllı Alman oyuncu Kerem Demirbay önceki gün İstanbul'a gelerek Galatasaray ile sözleşme imzalama işlemlerini başlatmıştı. Demirbay'ın havaalanında ilk açıklamaları ve giyim tarzı, sarı kırmızılı taraftarlar tarafından 'Ezel' dizisindeki 'Dayı' karakterine benzetildi.

 

Galatasaray'ın yeni transferi Kerem Demirbay, önceki gün İstanbul'a gelmişti. Havaalanında basın mensuplarının ve bir kısım taraftarın karşıladığı Kerem, ilk açıklamalarını da yapmıştı.

Haberin Devamı

30 yaşındaki oyuncu sert mizacı, kravatsız takım elbiseli tarzı ve konuşma üslubuyla 'Ezel' dizisinde merhum sanatçı Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı 'Ramiz Dayı' karakterine benzetildi.

Tecrübeli oyuncunun lakabı ise sosyal medyada "Dayı" olarak anılıyor.

Oyuncu, bir basın mensubunun sorduğu "8 ve 10 numara pozisyonlarında oynayabiliyorsun, hangisini tercih edersin?" sorusuna, "Oralara geliriz beyler. Yoldan geldim, beni fazla yormayın" cevabını vermişti.

Demirbay için şimdiden Ramiz Karaeski'nin "O sevdiğimiz bir abimizdi..." cümlesiyle başlayan meşhur tiradından uyarlamalar yapıldı bile.

Dayı'nın tiradı şu şekildeydi:

Jilet Ahmet sevdiğimiz bir abimizdi. Janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi. Mesela ben bilmem.
Çok gülerdi, ben gülmem.

Haberin Devamı

Bu kapıdaki arkadaş "Abi köye para" dediğinde sırtını dönerdi. Ben dönmem.

Agop, "Abi beni kapıdan al" dediğinde dalga geçerdi. Ben geçmem

Jilet Ahmet sevdiğimiz bir abimizdi ama parayı da bi tuhaf dağıtırdı. Ne varsa elinde gene döner dolaşır onun elinde kalırdı. Benim kalmaz. Bizde para masaya konur; herkes ihtiyacı kadarını alır.

Jilet abim silahını adamına taşıtırdı.Ben silahımı saklamam.

Abim bu masaya şöyle fiyakalı, ama biraz da yamuk otururdu. Ben arkamı arkadaşlara verince, şöyle yaslanırım bi geriye..."