Futbol Kerem zirvede
Paylaş
Kerem zirvede

Süper Lig’de 10 hafta geride kalırken en çok kilit pas veren futbolcular belli oldu. Listenin ilk sırasında Galatasaray’ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu yer aldı. 25 yaşındaki hücum oyuncusu, maç başına 3.1 kilit pas ortalaması ile bu istatistikte lig lider oldu.

Kerem’i 2.8 ortalama ile Fenerbahçeli Dusan Tadic takip etti. Kaçırdığı gollerle zaman zaman taraftarın tepkisini çeken Kerem, 3 gollük katkısının yanı sıra Icardi’den sonra takımın en fazla şut çeken ismi. Yıldız futbolcu, birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde bulunuyor.

Haberin Devamı

TOTTENHAM BEKLİYOR

Galatasaray’ın başarılı stoperi Nelsson için İngiliz basınından transfer iddiası geldi. Football365 haber sitesi, Tottenham’ın ara transferdeki ilk hedefinin 25 yaşındaki oyuncu olduğunu duyurdu. Haberde, Danimarkalı futbolcunun takımdan ayrılmak istediği de vurgulandı.

NDOMBELE YOLCU

Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna kattığı Ndombele’ye yol göründü. Geldiği günden beri fazla kilolarından kurtulamayan Fransız orta saha, bulduğu şansları kullanamadı. Tottenham ile yapılan sözleşmede 26 yaşındaki oyuncu için zorunlu satın alma opsiyonu bulunmuyor. Okan Buruk, Ndombele ile devre arasında yolların ayrılması için yönetime rapor sundu.

LOCKO GÜNDEMDE

Sarı-kırmızılılar, ara transfer için sol bek arayışlarına başladı. Angelino ile Kazımcan’ın istenilen performansı verememesi nedeniyle bu bölgeye takviye yapılacak. Scout ekibinin önerisiyle gündeme gelen ilk isim Fransa’nın Brest takımında oynayan Bradley Locko oldu. Yönetim, 21 yaşındaki futbolcu için fiyat araştırmasına başladı.

Haberin Devamı