Futbol Kerem'e İngiliz kıskacı! Takım sayısı 4'e yükseldi
Paylaş
Kerem'e İngiliz kıskacı! Takım sayısı 4'e yükseldi

Kerem Aktürkoğlu, gerek Galatasaray gerekse milli takımdaki performansıyla İngiliz ekiplerinin dikkatini çekti. Adı Liverpool, Arsenal ve Manchester United ile anılan 24 yaşındaki futbolcu için son olarak Tottenham devreye girdi.

Sarı-kırmızılılar ile ilk teması kuran İngiliz ekibi, yıldız oyuncu ile görüşmek için izin talep etti. Yönetim, yıllık ücretinde iyileştirme yaparak yeni sözleşme önereceği Kerem’den hatrı sayılır bir bonservis bedeli elde etmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

BRAVO MUSLERA

Milli takımın EURO 2024 bileti almasına Muslera da kayıtsız kalmadı. Arjantinli kaleci, sosyal medya hesabından Ay- Yıldızlıların gol sevinci yaşadığı bir fotoğraf paylaştı. Muslera, paylaşımında alkış emojisi ve Türk bayrağı da kullandı. Bu paylaşım, tüm taraftarlardan takdir topladı.

YUNUS AKGÜN İÇİN 9 MİLYON EURO

Letonya karşısında jeneriklik bir gol atan Yunus Akgün’den Galatasaray’a iyi haber var. Sezon başında Leicester City’ye 500 bin euro bedelle kiralanan yıldız oyuncunun, sözleşme detayları belli oldu. Leicester, Premier Lig’e yükselir ve Yunus da 25 maç oynarsa futbolcu için 9 milyon euro ödeyecek. Bu şartlar karşılanmazsa bile İngiliz ekibi, aynı rakama futbolcuyu kadrosuna katabilir.

Haberin Devamı

BURUK MESAİDE

Galatasaray’da teknik patron Okan Buruk, derbi için yoğun mesai yapıyor. Milli takımlarda bulunan oyuncuların yokluğunda genç teknik adam, Beşiktaş’ı detaylı analizlerle inceliyor. Buruk, hafta içi idmanlarında tempoyu yüksek tutmayı hedefliyor.

OLİVEİRA YERİNE LEMİNA

Galatasaray için bir ara transfer iddiası geldi. Son dönemdeki performasıyla gözden düşen Sergio Oliveira’nın devre arasında takımdan ayrılacağı öne sürüldü. 31 yaşındaki Portekizli orta sahanın yerine Wolverhampton forması giyen 30 yaşındaki Gabonlu Mario Lemina’nın kadroya katılacağı iddia edildi.