Futbol Kimpembe bombası
Paylaş
Kimpembe bombası

Beşiktaş ara transferde önceliği stopere verdi. Listenin başında PSG ile sözleşmesi 2024’te bitecek Presnel Kimpembe var. 28 yaşındaki stoperin kiralanması düşünülüyor.

Beşiktaş’ta yeni başkan Hasan Arat, transfer için harekete geçti. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın isteği ile öncelik stopere verildi. Talha’nın sakatlığının geçmemesi, Colley ve Amartey’in Afrika Kupası’na gidecek olmasıyla stoper transferi şart oldu. Başkan Arat, PSG’nin Fransız yıldızı Presnel Kimpembe için harekete geçti. Piyasa değeri 20 milyon euro olan 28 yaşındaki oyuncunun kiralanması için görüşmeler başladı.

Haberin Devamı

FORVETE EKİTİKE

Kariyerinin tamamını PSG’de geçiren Kimpembe’nin sözleşmesi Haziran 2024’te sona erecek. Teknik direktör Rıza Çalımbay her mevkiye transfer istemişti. Stoper dışında Aboubakar’ın yerine bir forvet de mutlaka alınacak. Bunun için en güçlü aday yine PSG’den Fransız oyuncu Hugo Ekitike. Orta saha için ise Danilo ve Carlos Soler isimleri de gündemde yerini koruyor.

ÇALIMBAY’A 10 GÜN EK SÜRE

Beşiktaş’ta bir önceki yönetim tarafından göreve getirilen teknik direktör Rıza Çalımbay’ın dün bitecek sözleşmesini yeni yönetim, 27 Aralık tarihine kadar uzattı. Siyah-beyazlı takımın başında en az 2 maçta daha görev alacak Çalımbay için son karar 27 Aralık’ta verilecek.