Futbol Kimse gelmiyor!
Paylaş
Kimse gelmiyor!

Beşiktaş’ın üzerindeki kara bulutlar dağılmak bilmiyor. Sakatlıklardan çok çeken siyah-beyazlılarda; kadro dışı isimler, başlanamayan transfer ve hoca konusu yeni başkan Hasan Arat ve yönetiminin önünde büyük bir sorun olmaya devam ediyor.

3 teknik adam değiştiren Kartal, yeni hocayı bir türlü bulamıyor. Yönetici Feyyaz Uçar, Rize maçına yeni hocayla çıkmak istediklerini ama devre arasında bunun kolay olmadığını söyleyip çıkmazda olduklarını ima etmişti. Önce Genesio masadan kalktı, ardından yönetimin ‘doğal aday’ olarak gördüğü Sergen Yalçın, Antalya’yla anlaştı. Bronckhorst’un Kasımpaşa maçını tribünden izleyeceği iddia edildi ancak o da olmadı. Son gelen haberler, Hollandalı hocanın imzadan vazgeçtiği yönünde. Kısaca yönetim, kimi ikna aşamasına getirse son anda hüsrana uğruyor.

Haberin Devamı

TEK TESELLİ GENÇ SEMİH

Yaşanan sıkıntılı süreçte Beşiktaş’ın tek tesellisi Semih Kılıçsoy oldu. Sözleşmesi 2028’e kadar uzatılan 18 yaşındaki futbolcu, Kasımpaşa maçında attığı golle alkış topladı. Takımın geleceği gözüyle bakılan genç yıldızın performansı camianın yüzünü güldürdü. Taraftarlar, sosyal medyada Semih’ten övgüyle bahsetti.

ÖNEMLİ KONUKLAR

Beşiktaş’ta başkan Hasan Arat’ın çok önemli konukları vardı. Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ile oğulları Hacı ve Kerim Sabancı, Arat’ı makamında ziyaret etti.