Futbol Kıskanılan kulübüz
Paylaş
Kıskanılan kulübüz

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, divan kurulu yeni üye berat töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek, “Kurulduğundan bu yana Galatasaray Spor Kulübü Türk sporuna yön vermiş, olimpik sporların Türkiye’de sevilmesini, icra edilmesini sağlamış tek kulüptür. Galatasaray’ı bu özellikler beğenilen, sevilen ve çoğu zaman da kıskanılan bir kurum haline getirmiştir” dedi. TEK YUMRUK OLALIM Galatasaray’ın her dönem içine girdiği kavgalardan galip çıktığını belirten başkan Özbek, “Birlik olursak her zorluğu aşarız. Kenetlenelim, tek yumruk olalım. Buna ihtiyacımız var. Bunun faydasını göreceğiz. Daha önce olduğu gibi mayıslar yine bizimdir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

NDOMBELE DÖNÜYOR

İngiliz basını, Tottenham’ın kiralık verdiği Ndombele’yi geri çağırdığını yazdı. Orta sahaya takviye yapmak isteyen Tottenham’ın, Galatasaray’ın da memnun olmadığı için Fransız oyuncuyu kadrosuna katmakta sorun yaşamayacağı belirtildi. Ndombele, Galatasaray’da 14 maçta forma giydi, gol veya asist üretemedi.

BOEY GİDERSE HEDEF KAYODE

Bayern Münih transfer listesine eklediği Sacha Boey’i kiralık olarak kadrosuna katmak isterken, Galatasaray sadece bonservisiyle verebileceğini bildirdi. Bonservisi de 20 milyon eurodan aşağı olmayacak. Boey’in satılması durumda Fiorentina’da forma giyen Michael Kayode alınacak. Piyasa değeri 12 milyon euro olan 19 yaşındaki İtalyan oyuncu için Avrupa devleri de sırada.

Haberin Devamı

İZİN BİTTİ İDMANA

Galatasaray, yarın Kayserispor’u ağırlayacak. Teknik direktör Okan Buruk oyuncularına dün izin vermişti. Sarı-kırmızılı oyuncular bugün yapacakları taktik ağırlıklı idman ile Kayseri hazırlıklarını tamamlayacak.