Futbol Kopenhag kalecisi Kamil Grabara'nın eşi Dominika Robak'tan 'ölüm tehdidi' sitemi!
Paylaş
Kopenhag kalecisi Kamil Grabara'nın eşi Dominika Robak'tan 'ölüm tehdidi' sitemi!

Kopenhag kalecisi Kamil Grabara Galatasaray maçının ardından tahrik edici bir mesaj paylaştı. Sosyal medyada başlayan atışmanın ardından Grabara'nın eşi ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray dün akşam Kopenhag ile 2-2 berabere kalırken Kamil Grabara açıklamalarıyla sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekmişti. Grabara'nın eşi aldığı tehdit mesajlarını paylaştı.

Haberin Devamı

Kopenhag kalecisi Grabara’nın Galatasaray maçı sonrası yaptığı “O b.k çukurunda 3 puanı hak ettik ama hayat bu! Devam edeceğiz” paylaşımının yankıları sürüyor.

UEFA’YA ŞİKAYET

Galatasaraylı taraftarlar, daha önce de sosyal medya üzerinden atıştığı Grabara’ya bu paylaşım nedeniyle büyük tepki gösterdi. Bazı Galatasaraylı taraftarlar Kamil Grabara’yı tahrik edici ve hareket içerikli paylaşımı nedeniyle UEFA’ya şikayet ettiler.

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDIĞINI AÇIKLADI

Grabara sonra mesajı “O b.ktan maçta” diye değiştirse de tepkiler dinmezken Polonyalı kalecinin eşi Dominika Robak da ölüm tehditleri aldıklarını söyledi.

Küfürlü ve tehdit mesajlarını paylaşan Robak, “Nasıl bir dünyada yaşıyoruz” yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

NE OLMUŞTU?

Kopenhag'ın Polonyalı kalecisi Kamil Grabara, Galatasaray maçının ardından sosyal medya hesabından çirkin bir paylaşım yapmıştı.

24 yaşındaki eldiven, "Bu bok çukurundan üç puanla ayrılmayı hak etmiştik ama hayat bu, devam edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaraylı taraftarlar söz konusu paylaşıma büyük tepki göstermişti.