Futbol Krunic artık Fenerbahçeli
Paylaş
Krunic artık Fenerbahçeli

Sarı-lacivertliler, Boşnak futbolcuyu Milan’dan zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladığını açıkladı. Krunic, “Sonunda buradayım” dedi.

Fenerbahçe, Rade Krunic transferinde mutlu sona ulaştı. Kulüp, Boşnak futbolcuyu Milan’dan zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığını açıkladı. Sarı-lacivertliler, “Renklerimize bağladığımız oyuncuya ailemize hoş geldin diyoruz” açıklamasını yaptı. İmza attıktan sonra Ülker Stadı’nda objektiflerin karşısına geçen 30 yaşındaki orta saha, İstanbul’dan çok etkilendiğini ifade etti. Bir an önce sahaya çıkmak istediğini belirten Krunic, “Fenerbahçe burada olmamı çok istedi ve bu beni çok mutlu etti, sonunda buradayım. Fenerbahçe’nin başarısı için elimden geleni yapacağım. Taraftarlarımızın sahada her şeyimi vereceğimi bilmesini isterim. Mücadele ettiğimiz her kulvarda şampiyonluk için elimden geleni yapacağım” dedi.

Haberin Devamı

TEK KARE İKİ KAPTAN

Fenerbahçe, Gaziantep’e uçtu. Sarı-lacivertlilerin uçağında kadın futbol takımı oyuncuları da yer aldı. Her iki takımın kaptanı Edin Dzeko ile Fatma Kara, birbirine başarılar dilerken sarı-lacivertli kulüp, “Tek kare, iki kaptan” başlığıyla fotoğraf paylaştı.

KARTAL: SERİ DEVAM ETSİN

Galatasaray’ın Sivas’ta berabere kalmasıyla 2 puan öne geçip liderliğini pekiştiren Fenerbahçe, bugün Gaziantep ile deplasmanda karşılaşacak. Teknik direktör İsmail Kartal, çok güvendiği oyuncularına “Hata yapmadan seriye devam edelim” dedi.

EKSİKLER VAR

Maç öncesi Fenerbahçe ve Gaziantep’te önemli eksikler bulunuyor. Kanarya’da sakatlıkları bulunan Becao, Crespo ve Zajc kadroda yer alamayacak. Panathinaikos ile anlaşan Samet de yok. Afrika Kupası’nda mücadele edecek olan Djiku ve Osayi Samuel ile Antep’ten Bikel ve Gradel de forma giymeyecek.

Haberin Devamı

BONUCCİ KADRODA

Kanarya’nın yeni transferi 36 yaşındaki stoper Leonardo Bonucci’nin lisanı çıkarıldı. İtalyan savunmacı, bugünkü maç kadrosunda yer aldı. Lincoln uzun bir aranın ardından kadroya döndü. 9 Mart 2023’teki Sevilla maçında sakatlanan ve aylardır formasından uzak kalan Sambacının lisansı da yeniden aktifleştirilmişti.

DUSAN TADİC DÖNÜYOR

Fenerbahçe’nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, 1 maçlık aradan sonra bugün ilk 11’deki yerini alacak. Bu sezon ligde 19 maçın 18’inde sahada olan Tadic, teknik direktör İsmail Kartal tarafından Konyaspor maçında 66. dakikada oyuna alınmıştı. Yeniden görevini devralacak olan Tadic, takımın hücumdaki en önemli kozlarından biri olacak.

LEFTER ANILDI

Lefter Küçükandonyadis, ölümünün 12. yıldönümünde anıldı. Fenerbahçe, Lefter’in “Çubuklu formayı başımda taşıdım” sözünü paylaşıp “Saygı ve özlemle anıyoruz” açıklamasını yaptı.

SAMET PANA’DA

Fatih Terim’li Panathinaikos’un yeni transferi Samet Akaydın, dün Yunanistan’a gitti. Fenerbahçe’ye veda eden Samet, sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzaladı.