Futbol Krunic geldi Çağlar yolda
Paylaş
Krunic geldi Çağlar yolda

Bonucci’yi kadroya katan Fenerbahçe, Krunic’i de imza için İstanbul’a getirdi. Şampiyonluk yolunda işini şansa bırakmak istemeyen sarı-lacivertlilerde yönetici Selahattin Baki, Çağlar Söyüncü transferini bitirmek için de İspanya’ya gitti.

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında işini şansa bırakmamaya kararlı. Stoper hattını tecrübeli futbolcu Bonucci’yi alarak güçlendiren sarı-lacivertliler, orta saha takviyesinde de mutlu sona ulaştı. Yönetim, yaz döneminden beri peşinde olduğu Krunic’i, ara transferde kadroya kattı. Milan forması giyen 30 yaşındaki Boşnak ön libero, dün İstanbul’a geldi. İtalyan ekibini 5 milyon euro bonservis ve bonuslarla ikna eden Fenerbahçe, sağlık kontrolünden geçecek Krunic’le de yıllık 3 milyon euroya sözleşme imzalayacak. Sarılacivertlilerin transfer hamlesi bu iki isimle de sınırlı kalmayacak. Yönetici Selahattin Baki, Çağlar Söyüncü transferini bitirmek için İspanya’ya gitti. Atletico Madrid’de istediği süreyi bulamayan 27 yaşındaki stoper ve temsilcisiyle görüşecek olan Baki, milli futbolcuyla birlikte Türkiye’ye dönmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

KAP’A BİLDİRDİ

Fenerbahçe, hem Milan hem de Krunic ile prensip anlaşmasına varıldığını KAP’a bildirdi.

BRANCO KARŞILADI

Akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelen Krunic’i, sportif direktör Mario Branco ile yardımcısı Okan Özkan karşıladı.

USTALAR BULUŞTU

Leonardo Bonucci, Dzeko ve Tadic ile bir araya geldi. Bonucci, “Buraya gelmeden önce Merih Demiral, Edin Dzeko ve Dusan Tadic ile konuştum. Onların söyledikleri benim için çok önemliydi. Ben de buraya tecrübemi getirdim ve savaşmaya geldim” dedi.