Futbol Kruniç imzaya geliyor
Paylaş
Kruniç imzaya geliyor

Fenerbahçe, Rade Krunic transferinde mutlu sona yakın. Sarı-lacivertliler, bu hafta Milan yönetimiyle masaya oturup Krunic’i kadroya katmayı planlıyor.

Tecrübeli oyuncunun da İstanbul’dan ev baktığı öğrenilirken, nerede ikamet edeceği hatta şoförünün kim olacağına dair detayların da yavaş yavaş netleştiği ileri sürüldü. Rade Krunic, bu sezon Milan formasıyla 14 maça çıktı. Fenerbahçe, Boşnak orta sahanın transferi için Milan’a 6 milyon euro ödeyecek. Krunic’in ardından yönetim, stoper transferine yönelecek.

Haberin Devamı

OSAYİ, AFRİKA KUPASI’NDA

Nijerya Milli Takımı’nın Afrika Uluslar Kupası kadrosu açıklandı. Fenerbahçe’den Bright Osayi-Samuel kadroda yer aldı. Sivasspor’dan Ahmed Musa ve Kasımpaşa’dan Kenneth Omeruo da Nijerya ile Afrika Kupası’nda mücadele edecek.

RYAN KENT İLE GÖRÜŞME VAR

Kanarya, devre arasında takımdan gidecek oyuncuları da belirleyecek. Ayrılmasına kesin gözle bakılan Ryan Kent, konusu karara bağlanacak. Yönetim, Kent’in dışında Michy Batshuayi’yle de masaya oturacak.

FENER’DE TATİL BAŞLADI

Sarı-lacivertliler, dünden itibaren 3 gün izne çıktı. Teknik direktör İsmail Kartal ve ekibi ise bu kısa süreli tatilde yine Samandıra’da olacak. İzin bittikten sonra İstanbulspor, hazırlıkları başlayacak.

Haberin Devamı